Καστάν: “Ηρθαμε για να παλέψουμε”

Το εγκώμιο του ΠΑΟΚ έπλεξε ο Ντρορ Καστάν, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του ήρθε στη χώρα μας για να παλέψει για την πρόκριση.

Το εγκώμιο του ΠΑΟΚ έπλεξε ο Ντρορ Καστάν, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του ήρθε στη χώρα μας για να παλέψει για την πρόκριση.

«Είμαστε εδώ για να παίξουμε ένα δεύτερο ματς, μετά το πρώτο στο οποίο ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός. Αντιμετωπίσαμε στο Ισραήλ μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, πολύ καλή τακτικά, που διαθέτει καλούς ξένους παίκτες. Συνδυάστηκαν αυτοί όμορφα με τους Ελληνες και πήρε ο ΠΑΟΚ μία νίκη που θα τον βοηθήσει ψυχολογικά, σε αντίθεση με εμάς.
 
Ηρθαμε για να παλέψουμε και όχι για να χάσουμε. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι ανοιχτά γι’ αυτό είμαστε εδώ. Παρά το γεγονός ότι θα παίξουμε αύριο με μία πολύ καλή ομάδα, σε μια καυτή έδρα, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Θα κρατήσουμε το σύστημα και την τακτική μας, όπως κάνουμε πάντα. Ενα παιχνίδι είναι 90 λεπτά, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ελπίζουμε να κερδίσουμε, ίσως, στην παράταση ή στις καθυστερήσεις να πετύχουμε ένα γκολ για να διεκδικήσουμε κάτι. Καλύτερο παράδειγμα γι’ αυτό που λέω, είναι ο τρόπος που κρίθηκε το αγγλικό πρωτάθλημα πέρσι, στις καθυστερήσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.