«Μου άρεσε που είχαμε τον έλεγχο»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την εμφάνιση και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί την Μπνέι Γιεχούντα, ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την εμφάνιση και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί την Μπνέι Γιεχούντα, ο  Γιώργος Γεωργιάδης. Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου» μίλησε για τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο ντεμπούτο που έκαναν οι Πέλκας και Κάτσε.

«Δεν θα έλεγα πως ήταν εύκολη νίκη, τα πρώτα επίσημα παιχνίδια έχουν  άγχος ερωτήματα, όλοι είδαμε πως είμαστε μία καλή ομάδα και έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Ευτυχώς πήγε έτσι το παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι. Μου άρεσε που είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και με χαροποιεί ιδιαίτερα πως δύο παιδιά έκαναν ντεμπούτο, δύο παιδιά που μεγάλωσαν σε εμάς, όπως ο Πέλκας και ο Κάτσε. Ελπίζω  να έχουν την καριέρα που ονειρεύονται είναι σημαντικό να τους στηρίξει ο κόσμος και η ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Για τα μεταγραφικά τόνισε: «Δεν θέλω να πω για τα μεταγραφικά, θα τα δούμε από αύριο. Για εμένα το σημαντικό είναι οι παίκτες που υπάρχουν και από αυτούς είμαστε ικανοποιημένοι. Οι ελληνικές ομάδες  δυσκολεύονται οι ελληνικές ομάδες στο Ισραήλ, Εμείς έχουμε διαμορφώσει το ρόστερ από την αρχή, έχουμε δουλέψει πολύ τους νέους και παλιούς ξέρουμε τι έχουμε και εξελισσόμαστε σιγά – σιγά»
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.