Ελ Αραμπί: “Του χρόνου καλύτεροι”

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε για το γκολη του , την εμφάνιση με την Άρσεναλ και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη.

O Γιουσέφ Ελ Αραμπί έκανε το καθήκον του στο Λονδίνο σκοράροντας επί της Άρσεναλ, αλλά το ζητούμενο της πρόκρισης δεν ήρθε για τον Ολυμπιακό. Μετά το φινάλε του ματς είπε:

“Πραγματικά είναι επιτυχία τα ταξίδια μου εδώ γιατί καταφέρνω να σκοράρω. Αν και καταφέραμε να κερδίσουμε με το δικό μου γκολ αυτά τα παιχνίδια είναι δύσκολα και κρίνονται στις λεπτομέρειες.Τα παιχνίδια στην Αγγλία είναι πάντα δύσκολα και κρίνονται στις λεπτομέρειες. Πληρώσαμε πολύ ακριβά το τρίτο γκολ που δεχτήκαμε στο Φάληρο. Δεν έχουμε κάτι άσχημο να πούμε για το σημερινό ματς. Θα έπρεπε να έχουμε κάνει καλύτερη δουλειά στο πρώτο παιχνίδι. Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος για τα γκολ μου. Έχω έρθει εδώ για να κερδίσω τίτλους. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που δουλεύει πολύ για τους στόχους του. Ελπίζω η ομάδα να βελτιωθεί περισσότερο για να πάμε πιο μακριά στην Ευρώπη. Ελπίζω να σκοράρω, αλλά η ομάδα να κερδίζει. Το γήπεδο μας δεν είναι τίποτα χωρίς τον κόσμο μας, κρίμα που δεν είχαμε και σήμερα τον κόσμο μας μαζί”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.