Αλ. Μπάγκα «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου»

Ο τεχνικός της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Αλεξέι Μπάγκα, τοποθετήθηκε για το ματς ξεκινώντας από το τί έκρινε πως έκανε τη διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες

Ο τεχνικός της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Αλεξέι Μπάγκα, τοποθετήθηκε για το ματς ξεκινώντας από το τί έκρινε πως έκανε τη διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες: «Η διαφορά ήταν πως εμείς σταθήκαμε πάρα πολύ καλά, είχαμε πολύ συμπαγή άμυνα. Και το άλλο ήταν πως η κατάσταση στον όμιλο μας επέτρεπε να παίξουμε για πολλά αποτελέσματα αλλά το ‘κλειδί’ ήταν η πολύ καλή μας άμυνα».
– Περιμένατε τέτοιον ΠΑΟΚ απόψε;
«Δε θα ‘λεγα πως εμείς κερδίσαμε εύκολα απόψε, ούτε από ψυχολογικής ούτε από σωματικής άποψης. Όταν σας είπα χτες πως προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ καλά δεν ήθελα να σας ξεγελάσω. Είχα δει την ομάδα μου πώς προετοιμαζόταν, μας βοήθησε πάρα πολύ η εδώ προετοιμασία. Είμαστε έτοιμοι για νέες επιτυχίες».
– Με τον Σίγκνεβιτς μιλήσατε μετά το ματς;
«Όχι, δεν του έχω πει ακόμη τίποτα. Έδωσα συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Κρίνοντας από την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου μάλλον τον κατέλαβαν τα συναισθήματα. Σκόραρε δυο γκολ, δεν ήταν καλό αυτό που έκανε, αλλά ότι έγινε … έγινε».
– Όταν τον συναντήσετε τί θα του πείτε;
«Δε θα του φωνάξω, δε θα τον … δείρω, θα είναι μια καλή εμπειρία κι ένα καλό μάθημα γι’ αυτόν. Πέτυχε και δυο γκολ αλλά δεν είναι προς όφελός του αυτό που συνέβη, όμως θα είναι ένα καλό μάθημα».
– Διαπιστώσατε κενό δεξιά στην άμυνα του ΠΑΟΚ, καθώς είδαμε τον Στάσεβιτς να επιχειρεί διαρκώς από εκεί …
«Για τα προβλήματα του ΠΑΟΚ θα ρωτήσετε τον κ. Λουτσέσκου. Εγώ θα εκτιμήσω τα της ομάδας μου. Να σας πω πως ο Στάσεβτιτς είναι σύνηθες να παίζει εκεί, έχει το ένας εναντίον ενός, την καλή σέντρα γι’ αυτό κι ήταν νορμάλ να βρεθεί σ’ εκείνη τη θέση. Εγώ θα δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου αλλά για τα προβλήματα του ΠΑΟΚ θα πρέπει να ρωτήσετε τον κ. Λουτσέσκου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.