Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός: Η νύχτα των Πορτογάλων

Οι Πορτογάλοι του Ολυμπιακού έχουν μερικούς λόγους παραπάνω για να πάρουν το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν στις πλάτες τους.

Το ματς με την Αϊντχόφεν (22.00, MC Novasports.gr) είναι ξεχωριστό για κάθε παίκτη του Ολυμπιακού. Δεν είναι μόνο η πρόκληση μιας ακόμα πρόκρισης για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους Πειραιώτες τα τελευταία 2,5 χρόνια. Πρόκειται για το εισιτήριο που θα τους φέρει ξανά απέναντι στην ευκαιρία της συμμετοχής στην προημιτελική φάση του Europa League. Βλέπετε όσοι παίκτες συμμετείχαν στην περσινή προσπάθεια του Ολυμπιακού, έχουν ως απωθημένο τον τρόπο που αποκλείστηκαν από τη Γουλβς στη φάση των “16”. Έτσι θέλουν να βρεθούν ξανά στην ίδια θέση και μέχρι στιγμής το έχουν καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Το 4-2 του Φαλήρου απέναντι στους Ολλανδούς είναι ένα σπουδαίο σκαλοπάτι πρόκρισης και ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει ικανός να το διαχειριστεί. 

Μερικοί από τους παίκτες έχουν μερικούς λόγους παραπάνω να τα δώσουν όλα για την πρόκριση. Είναι όλοι Πορτογάλοι! Ο Ζοσέ Σα ψάχνει τον εαυτό του στα τελευταία παιχνίδια, μέσα από λάθη που έχουν στοιχίσει βαθμούς στον Ολυμπιακό. Η αξία του Πορτογάλου τερματοφύλακα είναι αδιαμφισβήτητη, όμως η παρατατεταμένη κάμψη στην απόδοση του, μπορεί να ξεχαστεί με μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά. Είναι ό,τι ακριβώς ζητάει αυτή τη στιγμή ο Σα!

Ο Ρούμπεν Σεμέδο απείχε από την περσινή πρόκριση επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο, ενώ απουσίασε και στο πρώτο ματς με την Αϊντχόφεν, προκαλώντας ανισορροπία στο κέντρο της άμυνας. Ο Πορτογάλος αμυντικός είναι ο ηγέτης των μετόπισθεν του Ολυμπιακού και ήρθε η ώρα να μιλήσει αγωνιστικά σε ένα πραγματικά σπουδαίο ματς. Δίπλα του ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος πατάει καλύτερα με τον Σεμέδο δίπλα του. 

Ο τρίτος Πορτογάλος της παρέας είναι ο Μπρούμα! “Σκύλιασε” στο πρώτο παιχνίδι με τους Ολλανδούς και είχε καλή απόδοση, με τον Ολυμπιακό να επιτίθεται κυρίως από την πλευρά του. Ο μέσος του Ολυμπιακού έφυγε με άκομψο τρόπο από την Αϊντχόφεν και αυτό δεν το έχει ξεχάσει. Ο Μπρούμα κάτι έχει φυλαγμένο για το σημερινό ματς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.