Ερυθρός Αστέρας: Συγνώμη από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ο Ερυθρός Αστέρας έβγαλε ανακοίνωση και ζήτησε συγνώμη από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για τη ρατσιστική συμπεριφορά ανθρώπου που ήταν στους VIP στο παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με τη Μίλαν

Συγνώμη από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ζήτησε ο Ερυθρός Αστέρας με ανακοίνωση που έβγαλε. Στο παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με τη Μίλαν για το Europa League άνθρωπος που ήταν στις θέσεις των VIP του γηπέδου έκανε ρατσιστική επίθεση στον βοσνιακής καταγωγής Σουηδό επιθετικό της Μίλαν. 

Η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα αναφέρει τα εξής

«Ο Ερυθρός Αστέρας καταδικάζει σε απόλυτο βαθμό τις καταχρηστικές φωνές προς τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κατά τη διάρκεια του αγώνα του Europa League με την Μίλαν».

Συμπληρώνει: «Ο σύλλογος έκανε τα πάντα για να οργανώσει το παιχνίδι σε υψηλό επίπεδο και δεν θα επιτρέψουμε σε ένα άτομο χωρίς αρχές, να λεκιάσει την παραδοσιακή φιλοξενία της Σερβίας. Θα συνεργαστούμε με τις αρχές για τον εντοπισμό του δράστη και θα επιμείνουμε να τιμωρηθεί με όλες τις συνέπειες του νόμου.

Ο Ερυθρός Αστέρας ζητά εκ νέου μία ειλικρινή συγνώμη από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τονίζουμε ότι ο σύλλογος θα δείξει μηδενική ανοχή σε τέτοιες εκρήξεις και συμπεριφορές στο μέλλον».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας