Το πρόγραμμα… βουνό της ΑΕΚ

Η εβδομάδα που αρχίζει τη Δευτέρα είναι μία από τις τέσσερις “ζόρικες” και... φορτωμένες εβδομάδες που ακολουθούν για την ΑΕΚ. 

Η εβδομάδα που αρχίζει τη Δευτέρα είναι μία από τις τέσσερις “ζόρικες” και… φορτωμένες εβδομάδες που ακολουθούν για την ΑΕΚ

Κάθε εβδομάδα από εδώ και στο εξής, μέχρι την επόμενη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, η ΑΕΚ θα δίνει δύο παιχνίδια για πρωτάθλημα και Ευρώπη. Παιχνίδια που είναι όλα τους απαιτητικά και δύσκολα, ενώ εκτός αυτού η Ένωση θα πραγματοποιήσει και συνολικά τέσσερα αεροπορικά ταξίδια σε διάστημα 17 ημερών. 

Το πρόγραμμα… βουνό της ΑΕΚ αρχίζει με το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, πιθανότατα την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο
 

Δύο αεροπορικά ταξίδια σε πέντε ημέρες – Part 1

Μέσα σε τέσσερις ημέρες η Ένωση θα πρέπει να έχει ετοιμαστεί για την ευρωπαϊκή της πρεμιέρα που την βρίσκει στην Πορτογαλία και την Μπράγκα, ματς που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου

Η επιστροφή στη βάση θα είναι ουσιαστικά για δύο ημέρες, Παρασκευή και Σάββατο (23-24 Οκτωβρίου), όπου και θα υπάρξει νέο αεροπορικό ταξίδι με προορισμό τα Γιάννινα και τον αγώνα με τον ΠΑΣ πιθανότατα στις 25 Οκτωβρίου

Τα ταξίδια παίρνουν… ρεπό προσωρινά για την ΑΕΚ, η οποία τα επόμενα δύο παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και Europa League θα τα δώσει στο Ολυμπιακό Στάδιο. Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου με τη Λέστερ και πιθανότατα την 1η Νοεμβρίου με τον ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική. 
 

Δύο αεροπορικά ταξίδια σε πέντε ημέρες – Part 2

Η τελευταία εβδομάδα πριν τη διακοπή για τις Εθνικές βρίσκει την ΑΕΚ ξανά με δύο διαδοχικά ταξίδια. Το πρώτο στην Ουκρανία και το Λουχάνσκ για τον αγώνα με τη Ζόρια για την 3η αγωνιστική του Europa League. Αυτό το ταξίδι θα είναι και το πιο δύσκολο για τους παίκτες της ΑΕΚ καθώς θα χρειαστεί να μείνουν αρκετές ώρες στο αεροπλάνο. 

Η επιστροφή της Ένωσης στην Αθήνα λογικά θα γίνει την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου με τον Καρέρα να έχει ξανά σχεδόν 24 ώρες για δύο προπονήσεις πριν τη νέα αναχώρηση της αποστολής για τη Θεσσαλονίκη και το ματς με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. 

Με λίγα λόγια πρόγραμμα… φωτιά και ιδιαιτέρως απαιτητικό για την ΑΕΚ και τους παίκτες της. Δεν θα είναι όμως το μοναδικό, καθώς και μετά τη διακοπή θα έρθουν νέα απαιτητικά παιχνίδια, το θετικό για την Ένωση ωστόσο είναι ότι δεν θα περιλαμβάνει τόσα πολλά αεροπορικά ταξίδια.

Το πρόγραμμα… βουνό της ΑΕΚ

17-18/10/20         ΑΕΚ-ΠΑΟΚ               5η αγωνιστική
22/10/20              Μπράγκα – ΑΕΚ       1η Europa League
24-25/10/20         ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ    6η αγωνιστική
29/10/02              ΑΕΚ-Λέστερ              2η Europa League
31/10-01/11/20    ΑΕΚ-ΟΦΗ                 7η αγωνιστική
05/11/20              Ζόρια-ΑΕΚ                3η Europa League
7-8/11/20             Άρης-ΑΕΚ                 8η αγωνιστική


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.