Ολυμπιακός: Μπορεί να κάνει τη διαφορά ο Αλέν

Ο Μπόμπι Αλέν είναι ο ποδοσφαιριστής - μυστήριο για τη Γουλβς. Τι γνωρίζουν για εκείνον.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (22.00, MC Novasports.gr) τη Γουλβς για τη φάση των “16” του Europa League σε κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση στο “Μολινό” της Αγγλίας. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν δύο σημαντικές απουσίες, αυτές των Ρούμπεν Σεμέδο λόγω τιμωρίας και του Ζοσέ Σα λόγω τραυματισμού.

Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς έμαθαν να “ζουν” με την ιδέα της απώλειας του Πορτογάλου στόπερ, καθώς είναι γνωστή από το πρώτο ματς και πριν την καραντίνα. Παράλληλα να θυμίσουμε πως η πρόκριση επί της Άρσεναλ, ήρθε με ντουέτο στην άμυνα τους Μπα και Σισέ, εξαιτίας άλλης τιμωρίας του Σεμέδο και πάλι στο πρώτο ματς της σειράς με τους “κανονιέρηδες”.

Όμως η απώλεια του Σα είναι διαφορετικής υφής. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας δεν έχει λείψει καθόλου σε ολόκληρη τη σεζόν και έχει βάλει τιο στίγμα του στην προσπάθεια του Ολμπιακού να κατακτήσει τους στόχους του. Ο Μπόπι Αλέν ζωρίς να δημιουργήσει θέμα στα αποδυτήρια, ζητούσε με τον τρόπο του περισσότερο χρόνο συμμετοχής, όμως ήταν κι αυτός άτυχος. Στο σημαντικότερο για εκείνον παιχνίδι, στα ημιτελικά του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού και τη θέση του πήρε ο Τζολάκης.

Έτσι ο Αλέν θα μπει στο ματς με τη Γουλβς χωρίς να έχει ανάλογο μέσα στη σεζόν, με αντίπαλο από την Ελλάδα ή την Ευρώπη. Είναι η μεγάλη του ευκαιρία και φυσικά είναι ένας από τους παίκτες που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο για τον Ολυμπιακό και να αποτελέσουν βαρόμετρο. Για τους ανθρώπους της Γουλβς είναι άγνωστος και λίγα πράγματα ξέρουν για εκείνον. Ελάχιστα για τις αδυναμίες ή τα προτερήματα του. Ο Γάλλος πορτιέρε μπορεί να αρπάξει την ευκαιρία της καριέρας του αύριο βράδυ απέναντι στη Γουλβς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.