Ανησυχεί ο αρχηγός της Γουλβς

Ο Κόνορ Κόουντι ανησυχεί για την υγεία της οικογένειάς του λόγω της διεξαγωγής του αυριανού αγώνα, αλλά τονίζει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Ο Κόνορ Κόουντι ανησυχεί για την υγεία της οικογένειάς του λόγω της διεξαγωγής του αυριανού αγώνα, αλλά τονίζει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Ο αμυντικός της Γουλβς, μιλώντας για την ανησυχία που υπάρχει στο στρατόπεδο των «λύκων» και το ματς με τον Ολυμπιακό, τόνισε:

«Μετά το ματς επιστρέφεις στη γυναίκα και τα παιδιά σου οπότε αυτό αποτελεί προτεραιότητα. Πρέπει να σιγουρευόμαστε ότι είμαστε υγιείς όταν επιστρέφουμε σπίτι μας. Διαβάζουμε και βλέπουμε τα πάντα, είδαμε ότι το ματς Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ αναβλήθηκε, αλλά ως παίκτες δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προπονούμαστε, να προετοιμαζόμαστε, να ακούμε τον προπονητή μας και να παίξουμε αύριο βράδυ. Είμαστε έτοιμοι, έχουμε δει την κατάσταση, πολλοί έχουν μιλήσει, αλλά είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα. Έχουμε δει τη γράφεται στον Τύπο, άσχετα αν είναι σωστό ή λάθος να γίνει το παιχνίδι είμαστε επαγγελματίες και είμαστε έτοιμοι να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.