Γιατί ο Αρτέτα έβαλε στον “πάγο” τον Γκεντουζί

Ο Μικέλ Αρτέτα και ο Ματέο Γκεντουζί είχαν επεισόδιο που άφησε τον Γάλλο μέσο εκτός αποστολής κόντρα στην Άρσεναλ. Κρίνεται αν θα βρεθεί στην Αθήνα.

Ο Γάλλος μέσος Mατέο Γκεντουζί είχε επεισόδιο με τον Μικέλ Αρτέτα στη μίνι προετοιμασία της Άρσεναλ στο Ντουμπάι. Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο έμεινε εκτός αποστολής στον αγώνα με τη Νιούκαστλ (4-0) για την Πρέμιερ Λιγκ. Ο Βάσκος τεχνικός επέκρινε στον Γκεντουζί καθώς η συμπεριφροά του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας φανέρωναν αδιαφορία. Ο νεαρός Γάλλος απάντησε ανάλογα και η κατάσταση ξέφυγε. 

Μετά τη νίκη επί της Νιούκαστλ ο Αρτέτα ρωτήθηκε για την απουσία του Γκεντουνζί και ανέφερε: “Ο λόγος είναι ότι οι παίκτες που, κατά τη γνώμη μου, προπονούνται καλύτερα, συμπεριφέρονται καλύτερα και κάνουν στο γήπεδο αυτό που θέλουμε, είναι οι παίκτες που έχουν επιλεγεί”.

Στον αγγλικό τύπο γράφτηκε πως ακόμα δεν είναι γνωστό αν η “σιωπηλή” τιμωρία θα είναι διαρκείας ή αν ο Γκεντουζί θα βρεθεί στην αποστολή για τον αγώνα της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.