Κόζακ: «Νομίζω ότι καθιερώνομαι ως … πρώτος προπονητής»

Όλα όσα δήλωσε ο Σλοβάκος τεχνικός μετά το τέλος του ματς.

Σαφώς ικανοποιημένος από την πρόκριση της ομάδας του εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιαν Κόζακ. «Είμαι σίγουρα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αλλά και από την εικόνα της ομάδας. Είμαι χαρούμενος, καταφέραμε να δώσουμε ευχαρίστηση στον κόσμο μας κόντρα στον ΠΑΟΚ που ήταν φαβορί. Κάποιοι φίλαθλοι που δεν μας υποστήριζαν ίσως να τους στεναχωρήσαμε, αλλά εμείς παίζουμε γι’αυτούς που μας υποστηρίζουν», ανέφερε αρχικά ο 39χρονος Σλοβάκος τεχνικός και συνέχισε: «Σίγουρα καταφέραμε να πιέσουμε τους παίκτες μας για να βγάλουν ότι είχαν, υπάρχει περιθώριο βελτίωσης όμως. Πλέον προχωράμε για τα επόμενα παιχνίδια».
Σ’ ερώτηση για το κίνητρο των ποδοσφαιριστών του κι αν αυτό ήταν εξίσου δυνατό και σε προσωπικό επίπεδο για το μέλλον τους είπε: «Δικαίωμα του κάθε παίκτη να έχει όνειρα και φυσιολογικό είναι να θέλει να παίξει σε μεγαλύτερες ομάδες. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά για εμένα, νομίζω ότι καθιερώνομαι ως πρώτος προπονητής».
Αναφορικά με τη μετάβασή του από ποδοσφαιριστής αυτής της ομάδας σε προπονητή της σχολίασε: «Ήμουν έτοιμος για να πετύχω αυτό τον στόχο. Από εδώ και πέρα απολαμβάνω την επιτυχία που περάσαμε στους ομίλους. Τώρα έχουμε νέα πρόκληση μπροστά μας».
Σ’ επικριτική ερώτηση για το γεγονός πως παρά την πρόκριση οι ποδοσφαιριστές του ήταν … αργοί απάντησε: «Υπάρχουν και φίλαθλοι που δεν μας στηρίζουν, δεν ασχολούμαστε με αυτούς, κοιτάμε μπροστά…».
Για να καταλήξει: «Το ποδόσφαιρο είναι θέμα τακτικής, αλλάξαμε την τακτική μετά τον πρώτο αγώνα. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ποιότητα και χαίρομαι που τα καταφέραμε. Στο πρώτο μέρος περιορίσαμε τον αντίπαλο, στο 2ο τονίσαμε στους παίκτες πως τα πρώτα δέκα λεπτά θα ήταν δύσκολα. Στη συνέχεια δείξαμε αποφασιστικότητα και πήραμε το παιχνίδι. Δουλέψαμε πολύ στην ψυχολογία και στην ομαδικότητα, έχουμε περιθώρια βελτίωσης για να προχωρήσουμε παραπέρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.