Μπάρος: “Πρώτη φορά ομάδα μπήκε σε καραντίνα”

Πρωτόγνωρα τα όσα έχει ζήσει τις τελευταίες ο Μίλαν Μπάρος, όπως εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου. Ο άσος της Σλόβαν Λίμπερετς αναφέρθηκε στην... εμπειρία του απέναντι στις ελληνικές ομάδες, αλλά και στην καραντίνα που μπήκε ο τσέχικος σύλλογος.

Πρωτόγνωρα τα όσα έχει ζήσει τις τελευταίες ο Μίλαν Μπάρος, όπως εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου. Ο άσος της Σλόβαν Λίμπερετς αναφέρθηκε στην… εμπειρία του απέναντι στις ελληνικές ομάδες, αλλά και στην καραντίνα που μπήκε ο τσέχικος σύλλογος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάρος

“Όπως είπε και ο προπονητής, θα προπονηθούμε σήμερα, θα ακολουθήσει κι άλλη μία προπόνηση αύριο και μετά θα αποφασίσουμε, θα δούμε τι θα γίνει. Σε όλη μου την καριέρα, ποτέ δε συνέβη αυτό, ποτέ καμία ομάδα δεν μπήκε σε καραντίνα”.

Αν ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι ο πιο σημαντικός:
“Θα δώσουμε έξι αγώνες και δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος δεν είναι σημαντικός. Τώρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Υπάρχει μία ισορροπία, έχουμε απέναντι μας έναν πολύ καλό αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τη θέση μας”.

Ποια παιχνίδια θυμάται απέναντι σε ελληνικές ομάδες
: “Δύο παιχνίδια θυμάμαι. Όταν έπαιξα με τον Παναθηναϊκό και το άλλο είναι με την Εθνική το 2004, που δυστυχώς χάσαμε στον ημιτελικό, μία θετική και μία αρνητική”.


Αν έχει επηρεαστεί η ομάδα του από την ίωση
: “Όλα αυτά έγιναν πολύ γρήγορα, δεν είχαμε χρόνο να σκεφτούμε τι έγινε. Έχουμε μία προπόνηση σήμερα και μία αύριο. Μερικοί από εμάς ήμασταν στο γήπεδο αυτές τις τρεις αυτές ημέρες. Αυτοί που είναι καλύτερα, επέστρεψαν χθες. Ίσως όλο αυτό να μας βοηθήσει, μπορεί να έχουμε πιο καθαρό κεφάλι αύριο…”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.