Τραπ-Χαντάνοβιτς: 0-0 (video)

Στην Φρανκφούρτη η Άιντραχτ είχε την Ίντερ στα σχοινιά ενένηντα λεπτά αλλά κόλλησε στον εξαιρετικό Χαντάνοβιτς, ενώ ο Μπρόζοβιτς νικήθηκε σε πέναλτι από τον Τραπ στη μοναδική μεγάλη ευκαιρία των νερατζούρι. Το 0-0 άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήταν καλύτερη από την Ίντερ, είχε τις περισσότερες ευκαιρίες στο ματς, διατήρησε το αήττητο στο φετινό Champions League, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει μπροιστά στο κοινό της γιατί έπεσε πάνω στον εξαιρετικό Χαντάνοβιτς που ήταν ανίκητος.

Ανίκητος όμως ήταν και ο Τραπ στη μοναδική φάση που ουσιαστικά χρειάστηκε. Ήταν στο πρώτο ημίχρονο όταν ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ κέρδισε πέναλτι, αλλά δεν το εκτέλεσε ο ίδιος ως συνήθως, αλλά ο Μπρόζοβιτς. Ο Κροάτης όμως νικήθηκε από την άσπρη βούλα από τον Τραπ, ο οποίος από εκείνο το σημείο έδωσε ψυχολογία στην ομάδα του που κυριάρχησε στο γήπεδο.

Ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει και τώρα για να πάρει την πρόκριση απέναντι στην Ίντερ θα πρέπει να σκοράρει στο Μιλάνο. Από τον επαναληπτικό θα λείψουν οι Μαρτίνες, Ασαμόα και Φερνάντες.




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.