«Πακέτο» Ρουμάνων για Ντνίπρο

Σύμφωνα με ουκρανικό και ρουμανικό Τύπο, η Ντνίπρο Ντνιπροπετρόφσκ είναι κοντά στην απόκτηση των μεσοεπιθετικών Φλορεντίν Ματέι και Έρικ Μπικφάλβι από την ανταγωνίστριά της στο πρωτάθλημα Βόλιν Λουτσκ. Φήμες και για Τσιγκρίνσκι.

Σύμφωνα με ουκρανικό και ρουμανικό Τύπο, η Ντνίπρο Ντνιπροπετρόφσκ είναι κοντά στην απόκτηση των μεσοεπιθετικών Φλορεντίν Ματέι και Έρικ Μπικφάλβι από την ανταγωνίστριά της στο πρωτάθλημα Βόλιν Λουτσκ. Φήμες και για Τσιγκρίνσκι.

Ο πρώτος είναι το «δεκάρι» της Λουτσκ και πρόσφατα έκανε  ντεμπούτο με την Εθνική Ρουμανίας στο φιλικό με τη Δανία. Παρ’ όλο που τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει ενδιαφέρον και από τη Σαχτάρ, οι Ουκρανοί θεωρούν πως κατά 95% ο 26χρονος θα συνεχίσει την καριέρα του στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ και μάλιστα πως θα είναι παρών στη χειμερινή πρώτη συγκέντρωση που θα γίνει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το ίδιο θεωρούν πως θα γίνει και πριν μάλιστα εκπνεύσει το 2014 με τον έτερο Ρουμάνο της Λουτσκ, τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Φλορεντίν Ματέι. Ο παίκτης μάλιστα δήλωσε στον Τύπο της πατρίδας του πως η μεταγραφή του στη Ντνίπρο γίνεται υπό τις ευλογίες του τεχνικού της Σαχτάρ Μιρτσέα Λουτσέσκου:

«Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου με συμβούλεψε για το μέλλον μου και τώρα θέλω να πάω στη Ντνίπρο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο ενδιαφέρεται για μένα και ρωτά για την πρόοδό μου». 

Παράλληλα, εδώ και καιρό ακούγεται για τη Ντνίπρο το όνομα του 28χρονου αμυντικού της Σαχτάρ Ντόνετσκ (και για ένα φεγγάρι της Μπαρτσελόνα) Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος μετά από μία σειρά τραυματισμών έχει χάσει τη θέση του στην ομάδα του Λουτσέσκου, έχοντας 1 συμμετοχή στο πρωτάθλημα, 2 στο Κύπελλο και καμία στην Ευρώπη. Η απόκτησή του μπορεί να κοστίσει 2 εκατ. ευρώ στη Ντνίπρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.