«Διαδρομή πλούσια σε παιχνίδια και συγκινήσεις»

Για τη φετινή πορεία του Αστέρα Τρίπολης στην Ευρώπη μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Στάικος Βεργέτης, που ευχαρίστησε τους παίκτες του για την κατάθεση ψυχής που έκαναν σε όλα τα παιχνίδια. «Αξίζαμε τη νίκη, συγχαρητήρια στον Αστέρα» ήταν το σχόλιο του Μάρκο Νίκολιτς.

Για τη φετινή πορεία του Αστέρα Τρίπολης στην Ευρώπη μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Στάικος Βεργέτης, που ευχαρίστησε τους παίκτες του για την κατάθεση ψυχής που έκαναν σε όλα τα παιχνίδια. «Αξίζαμε τη νίκη, συγχαρητήρια στον Αστέρα» ήταν το σχόλιο του Μάρκο Νίκολιτς.


Αναλυτικά οι δηλώσεις Βεργέτη:


“Σήμερα ολοκληρώθηκε μια ευρωπαϊκή διαδρομή για την ομάδα μας, πλούσια σε παιχνίδια και συγκινήσεις. Είμαστε περήφανοι που δώσαμε χαρά στον κόσμο μας αλλά και πόντους στη χώρα μας. Η ομάδα έσπασε ταβάνια φέτος, μπήκε στους ομίλους του Europa League και όπως είχαμε πει θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί σε ολα τα παιχνίδια, πράγμα το οποίο πράξαμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες της ομάδας μας που έκαναν κατάθεση ψυχής σε αυτά τα παιχνίδια.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι σήμερα, δεχτήκαμε πίεση από την Παρτιζάν, η οποία έψαχνε την πρώτη της νίκη, είχαμε καλή αμυντική συνοχή και οργάνωση, ψάξαμε σε αντεπιθέσεις το γκολ που θα μας έδινε τους τρεις βαθμούς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κρίνουμε ανταγωνιστική την παρουσία μας στους ομίλους. Η παρουσία αυτή είναι μια βάση πάνω στην οποία θα χτίσει ο σύλλογος το μέλλον του”.


Για το αν θα συνεχιστεί το “ταξίδι”: “Σε ότι αφορά την πρώτη νίκη εκτός έδρας την ψάξαμε. Σε αυτό το επίπεδο όμως πρέπει να κοιτάμε την αμυντική μας οργάνωση κόντρα σε καλές ομάδες, όπως η Παρτιζάν. Δεν περιοριστήκαμε σε παθητικό ρόλο. Απειλήσαμε και νομίζω ότι αυτό το κατάλαβε η άμυνα της Παρτιζάν. Για τον κόσμο μας, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και είναι το λιγότερο που μπορώ να πω και γι’ αυτό το λόγο θέλω να υποσχεθώ ότι θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε στην Ευρώπη του χρόνου και να τους ξανακάνουμε περήφανους”.


Για όλο αυτό το διάστημα που ο Αστέρας είχε και Ευρώπη και Super League: “Θεωρώ ότι δεν τα πήγαμε τόσο καλά, όσο λέτε. Είχαμε απώλειες στο ελληνικό πρωτάθλημα όμως για πρώτη φορά που ο σύλλογος βίωσε κάτι τέτοιο, θεωρώ πως ανταποκριθήκαμε με θετικό πρόσημο. το μυστικό είναι να δουλεύεις με πάθος γι’ αυτό που αγαπάς, με μέριμνα στο να βελτιώνεσαι και να γίνεσαι καλύτερος και με ήθος και αξιοπρέπεια”.


Αναλυτικά οι δηλώσεις Νίκολιτς:


“Είχαμε έναν όμορφο αγώνα στο γήπεδο της Παρτιζάν. Νομίζω ότι η Παρτιζάν έπαιξε καλό παιχνίδι, θα ηθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες που έδωσαν τον 30ό τους αγώνα στην σεζόν με τόσο μεγάλο κίνητρο. Δυστυχώς χάσαμε πολλές ευκαιρίες και σε ευρωπαϊκό αγώνα δεν πρέπει να χάνουμε τόσες ευκαιρίες.

Μας έλειψε μόνο το γκολ. Αξίζαμε την νίκη. Καταφέραμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο μας μακριά από την περιοχή μας. Σήμερα δεν έπαιξαν αρκετοί παίκτες μας όπως ο Λάζοβιτς, όμως δεν καταφέραμε να βάλουμε το γκολ και αυτό πρεπει να μας ανησυχεί.  Χάσαμε ευκαιρίες σε Κωνσταντινούπολη και Λονδίνο. Η τύχη μας τα γύρισε στο σέρβικο πρωτάθλημα όπου βρισκόμαστε στην πρώτη θέση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας. Συγχαρητήρια στον Αστέρα. Είναι πολύ καλή ομάδα και του εύχομαι καλή συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα”.


Για το αν ήταν το καλύτερο ματς της Παρτιζάν: “Ναι ήταν το καλύτερο ματς όσον αφορά στον έλεγχο και το πρέσινγκ. Όσον αφορά στην ποιότητα, παίξαμε το ίδιο ποιοτικά και σε Κωνσταντινούπολη και Λονδίνο”.
Για την κούραση: “Νομίζω οτι η κούραση είναι στο κεφάλι και όχι στα πόδια. Τους έδωσα συγχαρητήρια με το τέλος της αναμέτρησης για την πολύ καλή προσπάθεια που έκαναν. Επαιξαν πολύ καλά”.


Για το αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη του Αστέρα: ” Εγώ πάντα βλέπω  την πραγματικότητα. Θα ήθελα να έχω κάποιους αλλά στην ομάδα του Αστέρα υπάρχουν κορυφαίοι παίκτες όπως οι Αργεντίνοι.”


Αν δεν έφταιγε μόνο η τύχη, που δεν κέρδισε η Παρτιζάν τον Αστέρα: “Με τον Αστέρα στην Ελλαδα, δεν παίξαμε καλά. Παίξαμε μόνο τα 15-20 πρώτα λεπτά.  Σήμερα στο γήπεδο, δεν μπήκαν οι καλύτεροι παίκτες μας που είναι η βάση μας. Οι παίκτες μας ήθελαν πολύ να νικήσουν και έχασαν την συγκέντρωση, όπως φάνηκε στο τέλος του παιχνιδιού”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.