Σλάβια Πράγας-Μίλαν 1-3: Μιλανέζικη επίδειξη δύναμης και άνετη πρόκριση (videos)

Παρέλαση έκανε η Μίλαν στην Έντεν Αρένα το βράδυ της Πέμπτης (14/3), φτάνοντας σε άνετη νίκη επί της Σλάβια Πράγας, που σφράγισε το εισιτήριο για τους "8" του Europa League

Η Μίλαν ταξίδεψε στην Πράγα με παρακαταθήκη το 4-2 του πρώτου αγώνα επί της Σλάβια. Με αυτόν τον αέρα και κάνοντας… παρέλαση στην Έντεν Αρένα απέναντι στην ομάδα της τσέχικης πρωτεύουσας, έφτασε στον άνετο 1-3 και με συνολικό σκορ 7-4 πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης στους “8” του Europa League, συνεχίζοντας το ευρωπαϊκό της ταξίδι αυτή τη σεζόν.

Τα πράγματα έκανε πολύ πιο εύκολα για τους Μιλανέζους η αποβολή του Τόμας Χόλες με απευθείας κόκκινη στο 20ό. Από εκείνο το σημείο και μετά έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι “ροσονέρι” επιβλήθηκαν πλήρως, φτάνοντας σε τρία γκολ και βάζοντας ουσιαστικά τελεία στην όποια προσπάθεια της Σλάβια να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα.




Τα γκολ για τους “ροσονέρι” πέτυχαν οι Πούλισικ στο 33ο, Λόφτους Τσικ στο 36ο και στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους (45’+6΄) ο Λεάο. Η Μίλαν έριξε το ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο κι η Σλάβια κατάφερε στο τέλος του αγώνα, στο 84ο λεπτό συγκεκριμένα, να φτάσει στο γκολ της τιμής με τον Τζούρασεκ, ο οποίος έγραψε το 1-3, που ήταν το αποτέλεσμα της συνάντησης.









Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.