Φράιμπουργκ-Γουέστ Χαμ 1-0: Ο Γκρέγκοριτς την έβαλε σε θέση οδηγού (highlights)

Με γκολ του Μίχαελ Γκρέγκοριτς στο 81ο λεπτό, η Φράιμπουργκ πήρε προβάδισμα πρόκρισης στους "8" του Europa League κόντρα στη Γουέστ Χαμ

Η Φράιμπουργκ ήταν πιεστική του βράδυ της Πέμπτης (7/3) στο Europa-Park Stadion κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και ζήτησε το γκολ από νωρίς στο παιχνίδι, ώστε να έχει πιθανότητες να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο σκορ, όμως, έφυγε με το μικρότερο δυνατό όφελος, τη νίκη με 1-0. Το φιλί της ζωής στην ομάδα του έδωσε ο Γκρέγκοριτς, με το τέρμα που πέτυχε στο 81ο λεπτό.

Η αναμέτρηση για τη φάση των “16” του Europa League ήταν δυνατή στη γερμανική έδρα. Οι Άγγλοι μπορεί να άφησαν την κατοχή της μπάλας στους γηπεδούχους (που έφτασαν στο 59% ποσοστό), όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν επικίνδυνοι στις δικές τους επιθέσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο αντίπαλοι τελείωσαν το παιχνίδι μετρώντας από 15 τελικές ενέργειες. Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι στο 53′ ο Μαυροπάνος είχε κεφαλιά στο δοκάρι.

Αυτό που έκανε τη διαφορά τελικώς, ήταν η επιμονή των Γερμανών να φτάσουν στη νίκη, ώστε να μην πάνε σε μειονεκτική θέση στη ρεβάνς στην έδρα των “σφυριών”. Και τα κατάφεραν με το γκολ του Γκρέγκοριτς στο 81ο λεπτό μετά από ασίστ του Σάλαι. Για άλλη μία φορά ο σκόρερ πήρε τον τίτλο της “χρυσής” αλλαγής για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν το γκολ της ισοφάρισης στο φινάλε, όμως, δεν το βρήκαν και πλέον καλούνται να κάνουν την ανατροπή στο “σπίτι” τους, για να πάρουν την πρόκριση στους “8” της διοργάνωσης.





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.