Κάραμπαγκ-Μπράγκα 2-3: Πρόκριση με… Golden goal στην παράταση! (videos)

Δραματικό φινάλε και πρόκριση στο 122' για την Κάραμπαγκ των δέκα παικτών, που ηττήθηκε 3-2 από την Μπράγκα, όμως χάρη στο 4-2 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε στους 16 του Europa League.

Η Κάραμπαγκ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 57′, είδε την Μπράγκα να στέλνει το ματς στην παράταση και μια ανάσα από τα πέναλτι, όμως η έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Χουσεϊν έφερε το “χρυσό” γκολ από τον Αχουντζάντζε στο 122′ και την πρόκριση για τους Αζέρους. Με συνολικό σκορ 6-5 προκριθηκε η Κάραμπαγκ.

Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 57ο λεπτό, σημείο στο οποίο αποβλήθηκε ο Έλβιν Τσαφαργκουλίγεφ, ο οποίος δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα τεσσάρων λεπτών.

H Μπράγκα αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα στο 71′, όταν από σέντρα του Μπρούμα η μπάλα έφτασε στον Φερνάντες που με ωραίο κοντρόλ και δυνατό σουτ νίκησε τον Λούνεφ για το 0-1. H πορτογαλική ομάδα έφτασε και σε δεύτερο τέρμα με τον Αμπέλ Ρουίς, όμως ο Καμπάκοφ το ακύρωσε μετά από επέμβαση του VAR για κοντρόλ με το χέρι του παίκτη της Μπράγκα.

Δύο λεπτά μετά όμως η Μπράγκα σκόραρε ξανά και το γκολ του Άλβαρο Τζαλό μέτρησε κανονικά, καθώς το σουτ που έκανε ήταν φανταστικό και άπιαστο από τον Λούνεφ με την αναμέτρηση να οδηγείται στην παράταση, καθώς οι Πορτογάλοι ισοφάρισαν το επιμέρους σκορ (4-4).

Οι γηπεδούχοι αφού άντεξαν στο 90λεπτο και παρά το ότι έπαιζαν με δέκα παίκτες, απόκτησαν ξανά προβάδισμα πρόκρισης στο 102ο λεπτό με τον Ματέους Σίλβα να σκοράρει με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 113′, οι Πορτογάλοι κέρδισαν πέναλτι με τον Μπανζά σε μαρκάρισμα του Μουσταφαζάντε, με τον Κονγκολέζο επιθετικό να κάνει το 1-3 στο 115′ και να φέρνει σε νέα ισορροπία την αναμέτρηση.

Η Κάραμπαγκ “έκλεψε” την πρόκριση στο 122ο λεπτό, όταν ο Χουσέινοφ εκτέλεσε έξυπνα και γρήγορα φάουλ στη μεσαία γραμμή, ο Αχουντζάντζε βρέθηκε σε θέση βολής και με ψύχραιμο πλασέ τελείωσε την πρόκριση στην παράταση, αφήνοντας στα “κρύα του λουτρού” την Μπράγκα.

Κάραμπαγκ: Λούνεφ, Τσααφαργκουλίγιεφ, Χουσέινοφ, Μουσταφαζάντα, Βέσοβιτς (108’ Αχουντζάντε), Γιάνκοβιτς, Ρομαό (107’ Πάτρικ), Μπενζιά (60’ Μπαϊράμοφ), Ζουμπίρ, Λεάνδρο Ανδράδε (74’ Σίλβα), Ζουνίνιο (74’ Κεϊτά).

Μπράγκα: Ματέους, Γκόμες(63’ Μπρούμα), Μπόρχα(68’ Ρόνι Λόπες), Μουτίνιο(68’ Καρβάλιο), Ολιβέιρα (92’ Σάτσκι), Σάλαζαρ (54’ Εντούρ), Νιακατέ, Πίζι (46’ Τζαλό), Φερνάντες, Μπανζά, Ρουίς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.