Μπράγκα – Καραμπάγ 2-4: Την «καθάρισε» με Ζουμπίρ (highlights)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζουμπίρ, η Καραμπάγ έκανε τεράστιο βήμα πρόκρισης, περνώντας από το «Μουνισιπάλ ντε Μπράγκα» με το επιβλητικό 4-2.

Δύο γκολ (54′, 69′)και μία ασίστ (66′)για τον Ζουμπίρ, σε μία εκρηκτική εκκίνηση για την Καραμπάγ στο δεύτερο ημίχρονο, με τρία γκολ που «τελείωσαν» την ομάδα του Αρτούρ Ζόρζε.

Το ματς

Μοιρασμένο το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με την κατοχή αλλά και τα γκολ. Λιγοστές οι φάσεις, επικράτησε η δύναμη.
Ο Μπανζά στο 44′ ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους, εκμεταλλευόμενος την καραμπόλα στην περιοχή της Καραμπάγ. Οι Αζέροι είχαν προηγηθεί στο 21′ μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάρκο Γιάνκοβιτς.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά δημιουργώντας προϋποθέσεις για να απειλήσουν την εστία του Ματέους. Στο 54′ η εκτέλεση φάουλ του Μπενζιά κόντραρε στο τείχος, ο Ζουμπίρ πήρε το ριμπάουντ μέσα στην αντίπαλη περιοχή και έβαλε ξανά την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Η φάση εξετάστηκε στο VAR για πιθανό οφσάιντ του Μουσταφαζάντα, με το γκολ τελικώς να μετράει κανονικά, αφού θεωρήθηκε πως δεν επηρεάζει τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα.

Οι περισσότεροι περίμεναν τη Μπράγκα να βγάλει αντίδραση, αλλά μάταια. Λίγο αργότερα, συγκεκριμένα στο 66ο λεπτό, ο Ζουνίνιο είδε το γκολ του να ακυρώνεται αρχικά ως οφσάιντ μετά την πάσα του Ζουμπίρ, αλλά με παρέμβαση του VAR μέτρησε κανονικά. Η Καραμπάγ δεν έριξε τους ρυθμούς της πετυχαίνοντας και τέταρτο γκολ με τον Ζουμπίρ και πάλι στο 69′. Το μόνο που κατάφερε η Μπράγκα ήταν να μειώσει στο σκορ με τον Μουτίνιο από το σημείο του πέναλτι στις καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Με μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση βρίσκεται πλέον η Καραμπάγ, μετά τη μεγάλη αυτή νίκη με 4-2, σκορ που θα προστατέψει με τη βοήθεια και του κόσμου της στην καυτή «Azersun Arena».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπράγκα (Ζόρζε) 4-3-3: Ματέους, Γκόμεζ (76′ Μέντεζ), Ολιβέιρα, Νιακατέ, Μπόρχα, Μουτίνιο, Καρβάλιο (76′ Ντούρ), Ζάλαζαρ, Μπανζά, Τζαλό (56′ Φερνάντες), Αμπέλ Ρουίθ (C)

Καραμπάγ (Γκουρμπάνοφ) 4-2-3-1: Λουνιόφ, Σίλβα, Μουσταφαζάντα, Χουσεΐνοφ (C), Καφαργκουλιέφ, Ρομάο (89′ Ισάεφ), Γιάνκοβιτς, Αντράντε (67′ Μπαϊράμοφ), Ζουμπίρ (90+6 Τζίτζα), Μπενζιά (89′ Κεϊτά), Ζουνίνιο (88′ Ακουτζάντε)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.