Ο Αστέρας δείπνησε με τη Μπεσίκτας

Ο Αστέρας Τρίπολης απέδειξε για μια ακόμα φορά, πως είναι άριστος οικοδεσπότης για τους ευρωπαϊκούς του αντιπάλους και παρέθεσε γεύμα στους διοικούντες της Μπεσικτάς, που βρίσκονται στην Αρκαδία.

Ο Αστέρας Τρίπολης απέδειξε για μια ακόμα φορά, πως είναι άριστος οικοδεσπότης για τους ευρωπαϊκούς του αντιπάλους και παρέθεσε γεύμα στους διοικούντες της Μπεσικτάς, που βρίσκονται στην Αρκαδία. Το γεύμα έγινε σε καλό κλίμα και οι δυο πλευρές αντάλλαξαν πέρα από τα αναμνηστικά και απόψεις, σχετικά με το ποδόσφαιρο.


Η σχετική ανακοίνωση: “Παραμονές του αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-Μπεσίκτας για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, η διοίκηση του συλλόγου μας παρέθεσε δείπνο στους εκπροσώπους της τουρκικής ομάδας.


Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ οι άνθρωποι της Μπεσίκτας έδωσαν συγχαρητήρια στον κ. Γιώργο Μποροβήλο για την εκλογή του στην προεδρεία της Super League.


Ο πρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στον πρόεδρο της Μπεσίκτας, με χαραγμένα τα σήματα των δύο ομάδων, την ημερομηνία του αγώνα, τη διοργάνωση και το γήπεδο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.