Μαρσέιγ – Αγιαξ 4-3: “Έβρεξε” γκολ στη Μασσαλία (highlights)

Με πρωταγωνιστή τον Ομπαμεγιάνγκ που πέτυχε τρία γκολ, εκ΄ των οποίων το ένα ήταν με απλά λόγια... ζωγραφιά, η Μαρσέιγ επικράτησε 4-3 του Αγιαξ για την 5η αγωνιστική του β΄ προκριματικού ομίλου του UEFA Europa League

Ο αγώνας είχε τα πάντα. Ένταση, γκολ, κόκκινη κάρτα, δύο πέναλτι αλλά και ένα γκολ από τον Ομπαμεγιάνγκ, που σίγουρα θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια ακόμη.

Ο… χορός των τερμάτων στο “Βελοντρόμ” άρχισε πολύ νωρίς.

Μόλις στο 9ο λεπτό του αγώνα, ο Ομπαμεγιάνκ με εκτέλεση πέναλτι έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, ωστόσο ένα λεπτό αργότερα ο Μπρόμπεϊ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 23΄ο Ομπαμεγιάνγκ θα βρει και πάλι τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά ήταν σε αντικανονική θέση στην αρχή της φάσης με συνέπεια να παραμείνει το σκορ στην ισοπαλία.

Ωστόσο ο Μπεμπά στο 26΄ θα δώσει προβάδισμα (2-1) στην γαλλική ομάδα, αλλά και πάλι σε σύντομο χρονικό διάστημα (30΄) θα γίνει το 2-2 από τον Μπρόμπεϊ.

Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, όμως με την επιστροφή τους στον αγωνιστικό χώρο, ο Ομπαμεγιάνγκ, επιφύλασσε μία απίστευτη έκπληξη στον κόσμο που γέμισε τιςκερκίδες του “Βελοντρόμ”.

Ο 34χρονος επιθετικός, βρέθηκε σετην κατάλληλη θέση – μετά την σέντρα του Χαρίτ – γύρισε τι σώμα του και με ένα εκπληκτικό ψαλιδάκι έστειλε για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Άγιαξ.

Στο 60΄ ο Λόπεθ επενέβη σωτήρια στο τετ – α -τετ του Μπέργουϊν και στο 63΄ οι Ολλανδοί έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μπέργουϊς.

Παρ΄ όλα αυτά, στο 67΄ ο Αγιαξ με σκόρερ τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ, Τσούμπα Άκπομ, ισοφάρισε σε 3-3.

Στις καθυστερήσεις, η Μαρσέιγ κέρδισε σε ανατροπή του Σαρ από τον Ραμάι, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βολα και ο Ομπαμεγιάνγκ που ανέλαβε την αισχάτη των ποινών, διαμόρφωσε το τελικό 4-3

Η Μαρσέιγ έχει εξασφαλίσει τη θέση της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης καθώς βρίσκεται στην 1η θέση του ομίλου (η Μπράιτον έμεινε στη 2η θέση), ο δε Άγιαξ θα δώσει τον μεγάλο τελικό με την ΑΕΚ την επόμενη και τελευταία αγωνιστική για το ένα εισιτήριο που οδηγεί στο Conference League



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.