Το δίλημμα του Ιβάν

Πολλοί αναρωτιούνται ποιον γκολκίπερ θα επιλέξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην κρίσιμη αυριανή αναμέτρηση κόντρα στη Βιγιαρεάλ.

Ο Μπρινιόλι έχει σημαντική προσφορά στην πορεία του Παναθηναϊκού εδώ και δυο χρόνια, όμως, έχει υποπέσει σε ορισμένα σημαντικά λάθη στους τελευταίους δύσκολους εκτός έδρας αγώνες απέναντι στην Ρεν και τον Άρη, στους οποίους οι πράσινοι γνώρισαν την ήττα. 

Η λογική λέει ότι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας δεν κρίνεται από δυο σοβαρά λάθη, ωστόσο, στην περίπτωση που στραβώσει το αυριανό ματς με λάθος του Ιταλού, τότε αυτός ο εξαιρετικός πορτιέρο, κινδυνεύει να καεί. Βεβαίως υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος, δηλαδή ο Μπρινιόλι να ξεκινήσει και να πιάσει τα άπιαστα, εξέλιξη που θα δικαιώσει τον Ιβάν που τον εμπιστεύτηκε, αλλά θα ανεβάσει και την ψυχολογία του Αλμπέρτο.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει και ο Γιούρι Λοντίγκιν, ένας κατά γενική ομολογία ικανότατος τερματοφύλακας με τεράστια εμπειρία, ο οποίος περιμένει υπομονετικά τη δική του ευκαιρία.Ο τελευταίος εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται στη σκιά του Μπρινιόλι και περιμένει να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι στην Ευρώπη.Κακά τα ψέματα, ο Λοντίγκιν μέχρι τώρα έπαιζε σε αγώνες στους οποίους ο Παναθηναϊκός ήταν το μεγάλο φαβορί. Δικαιολογημένα θέλει μια ευκαιρία για να αποδείξει ότι μπορεί και στα δύσκολα. 

Για την δύσκολη απόφαση του Ιβάν θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο το βράδυ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.