Μαρθελίνιο: “Ο Παναθηναϊκός έχει συνηθίσει να νικά, αλλά θέλουμε την πρόκριση!”

Ο προπονητής της Βιγιαρεάλ, Μαρθελίνιο, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού (30/11) μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου του EL, υποκλίθηκε στη δυναμική του Παναθηναϊκού, ενώ τόνισε το έξτρα κίνητρο των παικτών του για τη νίκη

Ο Μαρθελίνιο πικράθηκε ήδη μία φορά αυτή τη σεζόν από τον Παναθηναϊκό και δεν θέλει να το πάθει και δεύτερη! Ο νέος προπονητής της Βιγιαρεάλ ήταν αυτός που είχε την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ το περασμένο καλοκαίρι, όταν οι “πράσινοι” άφησαν εκτός συνέχειας Champions League την τότε ομάδα του κι όπως φαίνεται έχει πάρει το μάθημά του. Γι’ αυτό, στη σημερινή (29/11) συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού (30/11) αγώνα για την 5ης αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa League στο Ελ Μαδριγάλ, αφενός εκθείασε τη δυναμική της ελληνικής ομάδας, αφετέρου, όμως, έστειλε μήνυμα στους παίκτες του ότι έχουν έξτρα κίνητρο να νικήσουν!

Δήλωσε αρχικά ο Ισπανός νέος τεχνικός της Βιγιαρεάλ: “Δεν πρόκειται να κάνουμε πολλές αλλαγές αύριο, γιατί όπως γνωρίζετε, η νίκη σημαίνει και μαθηματικά πρόκριση. Επομένως ό,τι μπορείς να πετύχεις σήμερα, μην το αφήνεις γι’ αύριο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάμε να κερδίσουμε βάζοντας τη μία ή την άλλη ομάδα, αλλά έχουμε τη δυνατότητα να το πράξουμε, έχοντας απέναντί μας μία ομάδα που έχει συνηθίσει να νικάει. Έχει μόλις δύο ήττες στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι πρωτοπόρος. Μας απέκλεισε, όταν προπονούσα άλλη ομάδα (σ.σ. τη Μαρσέιγ). Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες, αλλά παίζουμε στο γήπεδό μας κι έχουμε έξτρα κίνητρο, γιατί εκεί χάσαμε με 2-0 και τώρα θέλουμε να νικήσουμε. Ψάχνουμε να βρούμε λύσεις μέσα από το παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να προκριθούμε“.

Και συνέχισε: “Περιμένω ένα περίπλοκο παιχνίδι, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει συνηθίσει να νικάει και είναι πάντα δύσκολο για τους αντιπάλους να σε νικήσουν, όταν συμβαίνει αυτό. Είναι μία ανταγωνιστική ομάδα, με καλούς παίκτες, με προπονητή από την περασμένη σεζόν και με ξεκάθαρες ιδέες για το παιχνίδι του. Είναι μία ανταγωνιστική ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ“.

Για να καταλήξει: “Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με στόχο τη νίκη. Παίζουμε στο γήπεδό μας, πρέπει να επιτεθούμε, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Στο La Cerámica, η ομάδα σε όλη τη διοργάνωση και συνολικά στη σεζόν, δεν τα πηγαίνει πολύ καλά. Πρέπει να προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα, που μας βαραίνουν, και στη συνέχεια να παίξουμε με αποφασιστικότητα. Πιστεύω ότι ανακτώντας την τόλμη και την αποφασιστικότητα του κάθε παίκτη προς όφελος της ομαδικότητας, είναι αυτό που θα μας δώσει μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι και θα μας φέρει πιο κοντά στις νίκες απ’ ό,τι μέχρι τώρα. Αν καταφέρουμε να φτάσουμε ή να βελτιώσουμε αυτό που κάναμε με την Οσασούνα στο δεύτερο ημίχρονο, θα είμαστε πιο κοντά στη νίκη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.