Σιντιμπέ: «Δεν μετανιώνω για την επιλογή μου να έρθω στην ΑΕΚ»

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πλαίσιο του αγώνα με την Μαρσέιγ, αναφέρθηκε στο πρώτο παιχνίδι με τους Γάλλους, για την μεταγραφή στην ΑΕΚ αλλά και τις προτάσεις που απέρριψε.

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ μίλησε στην «Equipe» για το ματς με την Μαρσέιγ, την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα αλλά και τις προτάσεις που απέρριψε.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι στη Μασσαλία:

«Στη Μασσαλία, η τακτική μας δεν απέδωσε καλά και υπήρχε μια συστολή από κάποιους παίκτες. Ήρθαν στο Βελοντρόμ, είδαν το καταπληκτικό κορέο, αλλά έπρεπε να μπεις να παίξεις αμέσως, δεν υπήρχε χρόνος για θαυμασμό».

Για την μετακόμιση του από το Μονακό στην Ελλάδα:

«Όταν μετακομίζεις από το Μονακό στην Ελλάδα, δεν θα πρέπει έχεις καρδιακά πρόβλημα. Οι οπαδοί ανάβουν φωτοβολίδες, κροτίδες σκάνε παντού. Κατά μέσο όρο, η σέντρα στα εντός έδρας παιχνίδια μας αρχίζουν με 8 λεπτά καθυστέρηση, καθώς δεν βλέπεις τίποτα από τους καπνούς. Ρίχνουν βεγγαλικά κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεν το είχα ξαναδεί αυτό. Υπάρχουν περιορισμοί στα παιχνίδια της Ευρώπης και η ατμόσφαιρα είναι πιο κλασική».

Για το πώς επέλεξε το περασμένο καλοκαίρι την ΑΕΚ:

«Είχα πολλές επαφές, αλλά ήλπιζα για κάτι καλύτερο, έπαιζα με τη φωτιά. Δεν πήρα σοβαρά την οικονομική κατάσταση με τον κορονοϊό. Αρνήθηκα προτάσεις από Βόλφσμπουργκ, Φιορεντίνα, λόγω των οικονομικών όρων ή της ευρωπαϊκής προοπτικής. Ήταν κακό για μένα, οι εβδομάδες περνούσαν και είχα μόνο κρούσεις από δευτεροκλασάτες ομάδες. Η ΑΕΚ ήρθε με ένα πρότζεκτ να γίνει νο1 στην Ελλάδα και δεν μετανιώνω για την επιλογή μου».

Το μήνυμά του για την εθνική Γαλλίας:

«Κάνω τα πάντα για να φορέσω αυτή τη φανέλα, αργά ή γρήγορα»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.