Μουκουντί: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας – Θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Ο Αρόλντ Μουκουντί στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με την Μαρσέιγ, αναφέρθηκε στην στήριξη του κόσμου τονίζοντας πως η ΑΕΚ θα παλέψει για τη νίκη.

Αναλυτικά:

Σχετικά με την σημασία του αγώνα και την πίεση που υπάρχει επειδή η ΑΕΚ δεν έχει κερδίσει εντός έδρας Ευρωπαϊκό ματς:

«Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει επιπλέον πίεση. Είναι σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη, έχουμε μια καλή ομάδα. Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα, ξέρουμε την ποιότητα της Μαρσέιγ, έχουμε την εμπειρία του πρώτου αγώνα, έχουμε το πλάνο μας και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Αν θα παίξει ρόλο η έδρα:

«Ξέρουμε τους οπαδούς μας, ξέρουμε την ποιότητά τους και την ποιότητα της ομάδας μας. Έχουμε δει την επίδραση του κόσμου, θα είναι εδώ να μας υποστηρίξει. Στη Μασσαλία πήγαν κάποια πράγματα πολύ καλά για τη Μαρσέιγ και εμείς δυσκολευτήκαμε με κάποια πράγματα, αλλά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν λάθη. Εμείς πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και θα κάνουμε το μάξιμουμ που μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για την απουσία του Ρονζιέ:

«Δεν αλλάζει κάτι. Έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο που θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε. Ο Ρονζιέ είναι ένας μεγάλος παίκτης βέβαια που θα λείψει από τον αντίπαλο, αλλά δεν αλλάζει κάτι για μας».

Ποιες ομάδες είναι φαβορί για την πρόκριση:

«Είναι ένας ομοιογενής όμιλος. Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Δεν ξέρω ποιος είναι φαβορί, ελπίζουμε να μπορέσουμε να κερδίσουμε εμείς αυτές τις ομάδες».

Που μπορεί να φτάσει η ΑΕΚ:

«Είμαστε ένα γκρουπ και δεν μιλάμε για μεμονωμένους παίκτες. Προχωράμε μαζί. Έχουμε τη θέληση, το έχουμε αποδείξει και αποδεικνύουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε οπουδήποτε. Είμαστε μια ομάδα με πάθος και αγάπη. Με αυτά τα λόγια δίνουμε έναν ορισμό της δικής μας ομάδα. Παίζουμε πάντα με αποφασιστικότητα για να ανατρέψουμε οποιαδήποτε αρνητική κατάσταση κι αν προκύψει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.