Σιντιμπέ: «Πιστεύω ότι θα πάρουμε καλό αποτέλεσμα»

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ΑΕΚ θα φύγει από τη Γαλλία με καλό αποτέλεσμα από το παιχνίδι της Πέμπτης (26/10, 19:45, MC Novasports.gr), κόντρα στη Μαρσέιγ για τους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πώς αισθάνεσαι που επιστρέφει στη Γαλλία ως αντίπαλος: «Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Γαλλία και θα παίξω αυτό το μεγάλο ματς απέναντι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι η Μαρσέιγ».

Για το τί ματς περιμένει: «Περιμένω ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, η Μαρσέιγ είναι δυνατή ομάδα, με δυνατή έδρα, ο κόσμος θα τους βοηθήσει, πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι. Ξέραμε ότι έχουμε ένα δύσκολο γκρουπ αλλά πιστεύω θα μπορούμε να αντεπέξέλθουμε και να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα αύριο».

Για το τί σας δίνει αυτός ο προπονητής και καταφέρατε πέρυσι το νταμπλ: «Είναι ένας προπονητής που μας βοηθά, μας διδάσκει αυτό το λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο, αυτή τη μαχητικότητα, που πάντα πρέπει να είμαστε θετικοί και να παλεύουμε σκληρά και είναι ευχάριστο να δουλεύει κανείς μαζί του».

Για το τί θα πει στους συμπαίκτες του, πριν μπουν σ’ ένα γήπεδο που ο ίδιος ξέρει καλά: «Θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο ματς. Έχουν πολύ καλούς παίκτες. Θα πρέπει να βάλουμε πίεση από την αρχή και να είμαστε αποτελεσματικοί στις στατικές φάσεις. Το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.