Παναθηναϊκός: Ο Σισέ προειδοποιεί τη Ρεν

Ο Τζιμπρίλ Σισέ τόνισε πως η Ρεν θα πρέπει να προετοιμαστεί για μια «τρελή» ατμόσφαιρα στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης».

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μίλησε στην ιστοσελίδα της γαλλικής ομάδας, για το πέρασμά του από το «τριφύλλι», αλλά και την επικείμενη αναμέτρηση των δυο ομάδων για το Europa League. Αναλυτικά, ο Σισέ δήλωσε:

Για το τι αναμνήσεις έχει από τα δύο χρόνια του στην Αθήνα: «Πέρασα πολύ ωραία. Η σχέση με τους οπαδούς ήταν πολύ δυνατή. Πέτυχα περισσότερα από 50 γκολ κατά τη διάρκεια της θητείας μου εκεί (55 σε 89 αγώνες). Όταν έφτασα στον Παναθηναϊκό, ο στόχος ήταν να κατακτήσουμε τίτλους, κάτι που καταφέραμε το 2010 κατακτώντας το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας».

Για το ότι υπήρχε μεγάλη πίεση όταν πήγε στον Παναθηναϊκό: «Όταν πηγαίνεις με την ιδιότητα του σκόρερ, όταν η μεταγραφή ήταν σημαντική και είσαι Γάλλος διεθνής, η πίεση είναι προφανώς μεγάλη. Πρέπει να αποδείξεις γρήγορα την αξία σου, γιατί οι οπαδοί περιμένουν, έτσι είναι παντού. Ο κόσμος θέλει αποτελέσματα, οπότε πρέπει να συνηθίσεις γρήγορα τη χώρα, την κουλτούρα, τους συμπαίκτες σου. Δεν άργησα να εγκατασταθώ. Είχα μία μεγάλη υποδοχή στο αεροδρόμιο με πολλές χιλιάδες οπαδούς. Όταν έφτασα, δεν είχα υπογράψει ακόμα. Ήρθα να δω τον σύλλογο, τις εγκαταστάσεις, για να δω αν μου άρεσε το πρότζεκτ. Όταν είδα όλους αυτούς τους ανθρώπους πήρα γρήγορα την απόφασή μου».

Για τη θερμή στήριξη που είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του ελληνικού πρωταθλήματος: «Στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό, τον Άρη υπάρχει τρομερή ατμόσφαιρα και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, γιατί μπορεί να σε εκπλήξει. Με το γήπεδό του και τον κόσμος του ο Παναθηναϊκός μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα. Η Μαρσέιγ έκανε ένα καλό παιχνίδι εκεί, αλλά οι οπαδοί την πίεσαν πίεσε. Η Ρεν πρέπει να προετοιμαστεί για μια τρελή ατμόσφαιρα γιατί είναι πάντα έτσι. Ο αγώνας ήταν αρχικά προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, αλλά στο πραγματικό γήπεδο του Παναθηναϊκού οι κερκίδες είναι πιο κοντά στον αγωνιστικό χώρο, οπότε η ατμόσφαιρα θα είναι ακόμα πιο καυτή».

Για το ποιοι παίκτες μπορεί να είναι το “κλειδί” του αγώνα: «Στον Παναθηναϊκό παίζουν πολλοί διεθνείς, είναι συνηθισμένοι σε αγώνες υψηλού επιπέδου. Θα είναι ένα περίπλοκο ματς για τη Ρεν. Εδώ χρειάζονται έμπειροι παίκτες όπως ο Στιβ ή ο Νεμάνια Μάτιτς για να ηρεμήσουν τα πράγματα και να μην πέσουν στην παγίδα να θυμώσουν και να προκαλέσουν. Με τον Παναθηναϊκό παίξαμε κόντρα στη Ρόμα και τους ποιοτικούς της παίκτες και τους αποκλείσαμε στον 2ο γύρο του Europa League. Παρά την εμπειρία τους, δεν είχαν καταφέρει να κρατήσουν την ψυχραιμία τους. Θα πρέπει πραγματικά να προετοιμαστείτε για μεγάλη πίεση από την προθέρμανση ακόμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.