Europa League: Προβάδισμα για γηπεδούχους και Σέριφ

Τρεις από τους τέσσσερις γηπεδούχους στα βραδινά ματς του Europa League πήραν προβάδισμα πρόκρισης, ενώ η Σέριφ έφυγε με την ισοπαλία από τα Νησιά Φερόε.

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Λίντσερ αξιοποίησαν την έδρα τους παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League, ενώ τον πρώτο λόγο έχει και η Σέριφ μετά το 1-1 που απέσπασε στα Νησιά Φερόε κόντρα στην Κλάκσβικ.

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ-Λουγκάνο 2-0

Με ένα γκόλ σε κάθε ημίχρονο η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League, καθώς επικράτησε 2-0 της Λουγκάνο. Το σκορ για τους Βέλγους άνοιξε στο 8′ ο Έκερτ Αγένσα, ενώ το 2-0 ήρθε στο 71′ από τον Φιλανδό, Κάσπερ Τέρχο.

Σλόβαν Μπρατισλάβας-Άρης Λεμεσού

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας προηγήθηκε 2-0 του Άρη Λεμεσού, όμως η κυπριακή ομάδα μείωσε σε 2-1 στο 73ο λεπτό και έτσι στη ρεβάνς της Κύπρου μπορεί να αξιοποιήσει την έδρα της και να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα. Η Σλόβαν έκανε το 1-0 στο 34′ με τον Τόλιτς, ενώ στο 57′ ο Στρέλετς διπλασίασε τα τέρματα για τους Σλοβάκους. Ο Άρης μείωσε στο 73′ με τον Νοτιοαφρικανό, Μιχλάλη Μαγιάμπελα. Ο αγώνας τελείωσε με 12 λεπτά καθυστερήσεις.

Κλάκσβικ-Σέριφ 1-1

Η μοναδική γηπεδούχος ομάδα που δεν κέρδισε από τα βραδυνά ματς της Πέμπτης ήταν η Κλάκσβικ, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Σέριφ σε ματς που διεξήχθη στο Τόρσβαν των Νήσων Φερόε. Η Κλάκσβικ άνοιξε το σκορ στο 52′ με γκολ του Δανού αμυντικού, Πάτρικ Ντα Σίλβα για να έρθει η απάντηση των Μολδαβών με τον Καμερουνέζο, Ζερόμ Μπεκελί στο 73′.

Λίντσερ-Ζρίνσκι 2-1

Η Λίντσερ μπορούσε να έχει μια ήρεμη ρεβάνς, αλλά το 2-1 επί της Ζρίνσκι δίνει ελπίδες ανατροπής στην ομάδα από την Βοσνία/Ερζεγοβίνη που ευελπιστεί να γίνει η πρώτη ομάδα από τη χώρα που θα συμμετέχει σε ομίλους. Οι Αυστριακοί είχαν πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Τσούλι, με τον Αυστριακό επιθετικό να πετυχαίνει και τα δύο γκολ. Το πρώτο ηρθε στο 4ο λεπτό και το δεύτερο στο 12′. Οι Βόσνιοι μείωσαν σε 2-1 στο 71′ με τον Μπίλμπιγια, ενώ έχασε και ευκαιρία για την ισοφάριση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.