Λεβερκούζεν – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 1-1: Ανοιχτοί λογαριασμοί (hls)

Ισόπαλες ( 1-1) αναδείχθηκαν οι Μπάγερ Λεβερκούζεν και Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους "8" του UEFA Europa League.

Σε ένα παιχνίδι που είχε γρήγορο ρυθμό και δυνατές μονομαχίες, Λεβερκούζεν και Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1). Το αποτέλεσμα αυτό αφήνει τα πάντα ανοικτά εν όψει του επαναληπτικού αγώνα των δύο ομάδων για τους “8” του UEFA Europa League. Μπονιφάτσε και Βιρτς οι σκόρερ των δύο τερμάτων, που επιτεύθχηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Η εξέλιξη του αγώνα:

To πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να έχουν από λίγες καλές στιγμές. Η πρώτη μεγάλη στιγμή ήρθε για τους Βέλγους στο 30’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Καντούς έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ ,αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι του Χραντέτσκι. Αυτή η φάση αφύπνισε τους γηπεδούχους που άρχισαν να πιέζουν περισσότερο τους αντιπάλους τους. Στο 40’ ο Χινκάπιε έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ, με την μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μόρις. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Ντιαμπί έπιασε ένα σουτ δυνατό σουτ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γρήγορο γκολ για τους φιλοξενούμενους. Στο 51’ μετά από μια εκπληκτική ομαδική προσπάθεια, η μπάλα κατέληξε στον Μπονιφάτσε, που με ένα δυνατό σου κέρδισε τον Χραντέτσκι και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το γκολ του Μπονιφάτσε

Η Λεβερκούζεν έμοιαζε να τα… έχει χαμένα μετά το γκολ, με αποτέλεσμα να της πάρει πολύ χρόνο μέχρι να μπορέσει να βρει τα πατήματά της. Η πρώτη απειλή για τους Γερμανούς, ήρθε στο 79’, όταν ο Φριμπόνγκ πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έξω από το αριστερό δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 83’, η Μπάγερ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Αζμούν βρήκε ωραία τον Φλόριαν Βιρτς, που εξαπέλυσε ένα τρομερό σουτ και έκανε το (1-1).

Το γκολ του Βιρτς

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τη Λεβερκούζεν να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 90+2 με τον Αζμούν, που αστόχησε μέσα από τη μικρή περιοχή. Πλέον οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα στο δεύτερο παιχνίδι και θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους “4” της διοργάνωσης.

Λεβερκούζεν (Αλόνσο) (4-3-3): Χραντέτσκι – Τα, Ταπσόμπα, Χινκάπιε, Μπέικερ – Φρίμπονγκ, Παλάσιος (46′ Ντεμιρμπάι), Άντριχ – Ντιαμπί (87′ Χλόζεκ), Βιρτς, Αντλί (67′ Αντλί)

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (Γκέρετς) (4-3-3) Μόρις – Νιούκοπ, Καντούς, Μπέρζες, Φαν ντερ Χέιντεν – Λίνεν (80′ Αζουζί), Λαζάρε, Λαπουσέν – Βερτέσεν (75′ Πουέρτας), Τεούμα, Μπονιφάτσε (89′ Νίλσον)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.