Europa League: Πρόκριση για Λεβερκούζεν, Ουνιόν Σεν Σιλουάζ και Ρόμα, στα πέναλτι η Σπόρτινγκ!

Εντυπωσιακή εμφάνιση για την Ουνιόν Σεν Σιλουάζ κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου, νίκη για την Λεβερκούζεν απέναντι στην Φερεντσβάτος, πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι για τη Ρόμα

Άρσεναλ – Σπόρτινγκ 1-1(3-5 Πεν) (2-2 το πρώτο παιχνίδι)

Η Σπόρτινγκ πήρε την πρόκριση για τους «8» του Γιουρόπα Λιγκ αποκλείοντας στα πέναλτι την Άρσεναλ, στην έδρας της!

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν για πρώτη φορά στο ματς, με τον Τρινκάο με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι και να καταλήγει άουτ.

Στο 19 η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ με τον Τζάκα ο οποίος πήρε το ριμπάουντ στην περιοχή μετά την προσπάθεια του Μαρτινέλι και έκανε το 1-0. Στο 30 οι γηπεδούχοι είχαν μια ακόμη καλή ευκαιρία με τον Χεσούς ομως ο Αντάν έσωσε την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σπόρτινγκ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Πέδρο Γκονζάλβες, στο 62, ο οποίος σκόραρε σχεδόν από το κέντρο!!

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση και εκεί η Σπόρτινγκ έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ουγκάρτε για μαρκάρισμα στον Σάκα.

Στην διαδικασία των πέναλτι, ο Μαρτινέλι αστόχησε στο τέταρτο πέναλτι της Άρσεναλ και ο Σάντος ευστόχησε για να γράφει το τελικό 5-3 για την Σπόρτινγκ που πήρε την πρόκριση!

Άρσεναλ: Ράμσντειλ, Τομιγιάσου(9΄Γουάιτ), Σαλίμπα(Χόλντινγκ), Γκάμπριελ, Ζινγτσένκο, Νέλσον(Σακα), Ζορζίνιο(66΄Πάρτεϊ), Τζάκα, Βιέρα(101΄Όντεγκαρντ), Μαρτινέλι, Χεσούς(46΄Τροσάρντ)

Σπόρτινγκ: Αντάν, Ινάσιο, Nτιoμαντέ, Σεντ Ζουστ, Ματέους Ρεϊς(93΄Σάντος), Ουγκάρτε, Πέδρο Γκονζάλβες(93΄Εσούγκο) ,Εσγκάιο, Τρινκάο(105΄Άρτουρ Γκόμες), Παουλίνιο, Έντουαρντς

Φερεντσβάρος – Λεβερκούζεν 0-2 (2-0 το πρώτο παιχνίδι)

Η Λεβερκούζεν έχοντας επικρατήσει με 2-0 στο πρώτο ματς, κόντρα στην Φερεντσβάρος, είχε σαφώς πιο εύκολο έργο στον δεύτερο αγώνα στην Πούσκας Αρίνα.

Οι «ασπιρίνες» πονοκεφάλιασαν τους γηπεδούχους, καθώς άνοιξαν το σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό με τον Ντιαμπί. Στο 22 ο Κότζακ απείλησε τον Χραντέτσκι ο οποίος έκανε σπουδαία επέμβαση! Ο Φριμπόνγκ στο 32 ανάγκαζε τον Ντίμπους σε δύσκολη απόκρουση και στο 38 ο Τραορέ με δυνατό σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι!

Στο 53΄ο Φρίμπονγκ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το VAR ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ. Το τελικό 2-0 σημείωσε ο Αντλί στο 81ο λεπτό.

Φερεντσβάρος: Ντιμπούς, Γουίνγκο(14΄Μαρκίνιος(91΄Λίζτες)), Αμπένα, Κνέστερ, Σιβίκ, Εσίτι, Βέτσεϊ, Ζαχαρίασεν, Κότζακ(78΄Μάνερ) , Τραορέ, Μάε(90 Μπάντεν Φρέντερικσεν)

Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Χίνκαπι(82′ Κοσούνου), Τα, Ταπσόμπα, Μπάκερ, Άντριχ(86΄Ντεμιρπάι), Παλάσιος, Φριμπόνγκ(82΄Φόσου Μενσά), Βιρτζ(71΄Αντλί), Αζμούν(71΄Χλόζεκ), Ντιαμπί

Σοσιεδάδ – Ρόμα 0-0 (2-0 Το πρώτο ματς για τη Ρόμα)

Η Ρόμα έχοντας πάρει τη νίκη στην Ρώμη με 2-0, ήθελε να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα στην Ισπανία για να πάρει την πρόκριση. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις και η ομάδα του Μουρίνιο, ήταν αυτή που λίγο πριν το τέλος αυτού. Ο Σμόλινγκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής, αφού εξέτασε το VAR, το ακύρωσε καθώς υπήρχε χέρι.

Στο 69΄ ο Ογιαρθάμπαλ σημάδεψε το δοκάρι και η Σοσιεδάδ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ!

Οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, ωστόσο το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος δίνοντας την πρόκριση στη Ρόμα.

Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Γκοροσαμπέλ(781΄Σόλα), Ζουμπέλδια, Λε Νορμάν, Ρίκο, Σίλβα, Ζουμπιμέντι, Μερίνο, Μέντες(79΄Τσο), Ογιαρθάμπαλ(71΄Κούμπο), Σορλόθ(62΄Φερνάντες)

Ρόμα: Πατρίσιο, Κάρσντορπ(42΄Ζαλέφσκι), Μαντσίνι, Ιμπάνιες, Σμόλινγξ, Σπινατσόλα, Πελεγκρίνι(87΄Μποβέ), Κριστάντε, Βαϊνάλντουμ, Ντιμπάλα(76΄Ελ Σαράουι), Μπελότι(76΄ Έιμπραχαμ)

Ουνιόν Σεν Σιλουάζ – Ουνιόν Βερολίνου 3-0 (3-3 το πρώτο ματς)

Η Ουνιόν Σεν Σιλουάζ, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε στο έβδομο λεπτό, με τον Αντίνγκρα ο οποίος έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Μπονιφάτσε που με πλασέ βρήκε το δοκάρι!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18ο λεπτό με τον Τέουμα ο οποίος από κοντινή απόσταση δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 63΄η Σεν Σιλουάζ, φάνηκε να καθαρίζει το παιχνίδι! Ο Αμανί νίκησε τον Ρόνοβ για το 2-0!

Στο 79 ο Ντιόγκο Λέιτε έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει για λογαριασμό της Ουνιόν Βερολίνου και ένα λεπτό αργότερα ο Χαμπέρερ αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα και πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Ο Αμανί στο 89΄ έκανε το 3-0 γκολ το οποίο ωστόσο δεν μέτρησε μετά τον έλεγχο του VAR. Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λαπουσέν διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ουνιόν Σεν Σιλουάζ: Μόρις, Νίεκουπ, Καντούς, Μπουργές, Φαν Ντε Χέιντεν, Λίνεν, Τέουμα(85΄Ελ Αζούζι), Λαπουσέν, Μπονιφάτσε(92΄Τέρχο), Λαζάρ Αμάνι, Αντινγκρά(67΄Νίλσον)

Ουνιόν Βερολίνου: Ρόνοβ, Λέιτε, Κνόχε, Ντούκι, Ρουσιγιόν(74΄Τρίμελ), Τόρσμπι(67΄Λέβινγκ), Κεντρίρα, Λαϊντούνι(56΄Χαμπέρερ), Γιουράνοβιτς( 74΄Γκίζελμαν), Μίχελ(56΄Σίμπατσε), Μπέκερ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.