Ολυμπιακός: Παίζει τα ρέστα του στο Μπακού

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καραμπάγκ, προκειμένου να παραμείνει «ζωντανός» στο κυνήγι της πρόκρισης (19:45).

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τρεις ήττες στα τρία πρώτα ματς του ομίλου και δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών. Παράλληλα, ψάχνουν και μια μίνι εκδίκηση, για την εντός έδρας ήττα τους 3-0 από του Αζέρους, στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής.

Ο Μίτσελ σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με 3-5-2 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και θα καθίσει στην εστία της ομάδας. Η τριάδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Σισέ, Μπα και Παπασταθόπουλο, ενώ οι Βρουσάι και Ρέαμπτσιουκ θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ. Οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Κούντε θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής, με τους Ουί Τζο και Αμπουμπακάρ Καμαρά να ξεκινούν στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Αζέροι αναμένεται να παραταχθούν με 4-2-3-1 και τον Μαχμανταλίεβ στην εστία. Οι τέσσερις της άμυνας θα είναι οι Βέσοβιτς, Μουσταφάτζε, Χουσεϊνοφ και Καφαρκουλίεφ, ενώ το δίδυμο της μεσαίας γραμμής θα αποτελέσουν οι Γιάνκοβιτς και Γκαράεφ. Οι τρεις μεσοεπιθετικοί θα είναι οι Ζουμπίρ, Όζομπιτς και Κάντι. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Κβαμπένα.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κρεγκ Πάουσον από την Αγγλία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Λι Μπετς και Ίαν Χάσιν. Στο VAR θα βρεθούν οι Ντάρεν Ίνγκλαντ και Πίτερ Μπανκς.

Το πρόγραμμα του ομίλου:

Ναντ – Φράιμπουργκμ
Καραμπάγκ – Ολυμπιακός

Η βαθμολογία:

1.Φράιμπουργκ 9 (7-1)
2.Καραμπάγκ 6 (7-2)
3.Ναντ 3 (2-6)
4.Ολυμπιακός 0 (1-8)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.