Ολυμπιακός: Οι μεγάλες αντιθέσεις

Στην εξέδρα Χάμες και Μαρσέλο, στο χορτάρι αποκαρδιωτική εικόνα! Απαιτείται άμεσα επανεκκίνηση.

Στο χθεσινό μου κείμενο στο novasports.gr αναφέρθηκα στο παράλληλο ποδοσφαιρικό σύμπαν στο οποίο πρέπει να προσαρμοστεί ο Ολυμπιακός του Κορμπεράν, κρατώντας μακριά τις “βόμβε” και τις μεταγραφές. Τα μεγάλα ονόματα για την ώρα μπορούν να συνδράμουν επικοινωνιακά και να φτιάξουν την ψυχολογία της εξέδρας. Την ουσία την προσφέρουν όσοι είναι στο χορτάρι και η αλήθεια είναι πως, όπως και με τη Ναντ, έτσι και με τη Φράιμπουργκ, οι “ερυθρόλευκοι” μεγάλωσαν το μέγεθος των αντιπάλων τους.

Ο Ολυμπιακός γι’ ακόμα ένα ευρωπαϊκό βράδυ ήταν φοβικός, αργός και ακίνδυνος. Αυτή η τριπλέτα αποτελεί “βούτυρο στο ψωμί” για μια καλοδουλεμένη και αθλητική ομάδα, όπως η Φράιμπουργκ. Στα πρώτα 15 λεπτά του ματς γνωρίζαμε τι ακριβώς θ΄ακολουθήσει. Ο Ολυμπιακός δεν έδειχνε σημάδια ανάκαμψης στο τακτικό σκέλος, ενώ οι προσωπικότητες εξαφανίστηκαν στη γενικότερη άσχημη εικόνα.

Πως θα συναντηθούν οι μεγάλες αντιθέσεις και πότε; Ο Ολυμπιακός πραγματοποιήσε ένα εκπληκτικό ντεμαράζ μεταγραφών, αλλά κανείς δεν γνωρίζει πότε θα ενσωματωθούν οι συγκεκριμένοι παίκτες στο σύνολο. Παράλληλα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν, ενώ η διατήρηση της φετινής ευρωπαϊκής υπόστασης κρίνεται αναγκαία. Πρόκειται για μια απ’ τις πιο ιδιαίτερες σεζόν για τον Ολυμπιακό και τα έχει σχεδόν όλα. Αλλαγή προπονητή, αποκλεισμούς, προκρίσεις, γκέλες, μεταγραφικές “βόμβες”. Μπορεί ο Κάρλος Κορμπεράν να κρατήσει σταθερό το τιμόνι παρά τις αναταράξεις; Ο Ισπανός θα πρέπει να δώσει μια σαφή και πειστική απάντηση στο εκτός έδρας ματς με τον Άρη (18/09, 20.00, NS Prime).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.