Αναστασιάδης: «Δεν τρέξαμε, μείναμε στον ΟΦΗ»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης εξέφρασε παράπονα για την απόδοση των περισσότερων παικτών του στη συνέντευξη Τύπου, μετά το 2-0 του «Ρουντουρού» από την Γκινκάμπ, δίνοντας και συγχαρητήρια στη γαλλική ομάδα για τη νίκη της.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης εξέφρασε παράπονα για την απόδοση των περισσότερων παικτών του στη συνέντευξη Τύπου, μετά το 2-0 του «Ρουντουρού» από την Γκινκάμπ, δίνοντας και συγχαρητήρια στη γαλλική ομάδα για τη νίκη της.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Αρχικά πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην Γκινκάμπ. Δεν  μπορείς να κάνεις τίποτα σε παιχνίδια όπως αυτό. Δεν μπορείς να κερδίσεις με τρεις και τέσσερις παίκτες. Είχαμε πρόβλημα στον άξονα, στα άκρα και στο κέντρο, αλλά το κυριότερο ήταν ότι δεν τρέξαμε. Ευτυχώς που είχαμε το κεντρικό δίδυμο καλά. Είναι άσχημη μέρα για εμάς, είναι κακή παρένθεση, δεν το περίμενα. Φαίνεται μείναμε στον ΟΦΗ και πήραν τα μυαλά μας αέρα. Την ευθύνη την έχω εγώ και κανένας άλλος.

Για το τι περιμένει από εδώ και πέρα σχολίασε: «Το θετικό είναι ότι θα φανεί στα επόμενα ματς αν συνήλθαμε, αν δεν ξαναγίνει. Να μπορέσουμε να τα βάλουμε κάτω. Είναι ένα παιχνίδι χάθηκε, πρέπει να το ξεχάσουμε και να προχωρήσουμε. Θέλαμε ένα θετικό αποτέλεσμα και γι’ αυτό προετοιμαστήκαμε. Αλλά άλλα είναι τα δικά μας τα θέλω, ο αντίπαλος δυστυχώς ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια».

Για τη συνολικά κακή ημέρα των ποδοσφαιριστών του συμπλήρωσε: «Ήταν πολλοί σε κακή μέρα. Παρόλο που είχαμε ένα άσχημο πρώτο ημίχρονο είπαμε να μπούμε δυνατά στο δεύτερο, αλλά δυστυχώς για εμάς σε ένα πεντάλεπτο δεχθήκαμε δύο γκολ. Αλλάξαμε κάποια πράγματα, θα μπορούσαμε να μειώσουμε, αλλά δεν μπορούμε να ζητάμε με αυτή την εικόνα κάτι παραπάνω. Είναι άσχημο για έναν προπονητή και για τον κόσμο που ήρθε εδώ αυτή η εικόνα».

Top Video


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.