Εύκολο «διπλό» η Νάπολι, έσωσε στο τέλος την παρτίδα η Σεβίλλη (videos)

Στα παιχνίδια των 20:00 σημειώθηκαν ενδιαφέροντα αποτελέσματα καθώς μεταξύ άλλων η Νάπολι πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβα ενώ η Σεβίλλη ισοφάρισε στις καθυστερήσεις τη Ριέκα.

Στα παιχνίδια των 20:00 σημειώθηκαν ενδιαφέροντα αποτελέσματα καθώς μεταξύ άλλων η Νάπολι πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβα ενώ η Σεβίλλη ισοφάρισε στις καθυστερήσεις τη Ριέκα.


Συγκεκριμένα, η Ντιναμό Κιέβου επικράτησε χωρίς δυσκολία στην έδρα της 3-1 της Στεάουα Βουκουρεστίου ενώ η Ριέκα πήρε σπουδαία νίκη με το ίδιο σκορ επί της Σεβίλλης και μάλιστα με ανατροπή, αφού οι Σεβιγιάνοι μπορεί να προηγήθηκαν αλλά στο 52ο λεπτό ο Κολοτζιέτσακ αποβλήθηκε και έτσι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σώσουν την παρτίδα αφού ισοφάρισαν στο 91ο λεπτό με τον Μπιά.


Η Σπάρτα Πράγας υποδέχτηκε στην έδρα της την ελβετική Γιουνγκ Μπόις και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης αφού επικράτησε 3-1 ενώ η Νάπολι χωρίς να έχει στο αρχικό της σχήμα πολλούς από τους βασικούς της παίκτες πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας, νικώντας 2-0. 


Η Φέγενορντ προηγήθηκε κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης αλλά οι Βέλγοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Βιέρα. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μίλησαν τελευταίοι και με γκολ του Μανού στο 85ο λεπτό πήραν τη νίκη. Απ’ την άλλη, Λιλ μπορεί να προηγήθηκε αλά δεν τα κατάφερε κόντρα στη Βόλφσμπουργκ με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό αφού ήρθαν ισόπαλες 1-1 με τα δύο τέρματα να σημειώνονται στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης.


Η Λόκερεν κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη επί της Μέταλιστ Χάρκιβ αφού επικράτησε 1-0 ενώ η Λέγκια Βαρσωβίας πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Τραμπζονσπόρ αφού νίκησε 1-0 χάρη σε γκολ του Κούχαρτζικ.


Τέλος, η Άαλμποργκ κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης αφού επικράτησε 1-0 της Ρίο Άβε, την οποία υποδέχτηκε στην έδρα της.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Νάπολι: 0-2




Φέγενορντ – Σταντάρ Λιέγης: 1-1




Άαλμποργκ – Ρίο Άβε: 1-0




Σπάρτα Πράγας – Γιουνγκ Μπόις: 3-1




Λόκερεν – Μέταλιστ: 1-0




Βόλφσμπουργκ – Λιλ: 1-1




Ντιναμό Κιέβου – Στεάουα Βουκουρεστίου: 3-1




Τραμπζονσπόρ – Λέγκια Βαρσωβίας: 0-1




Ριέκα – Σεβίλλη: 2-2




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.