Λειψία-Ρέιντζερς 1-0: «Λύτρωση» και προβάδισμα πρόκρισης (hls)

Με το φανταστικό γκολ του Ανχελίνο στο 85' οι Γερμανοί κέρδισαν και πήραν προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Europa League.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως η Ρέιντζερς θα φύγει με την ισοπαλία από το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών και την έδρα της Λειψίας, ο Ανχελίνο έδωσε τη λύση και το προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.

Ο Ισπανός σκόραρε στο 85ο λεπτό της συνάντησης και έλυσε τον… Γόρδιο Δεσμό που είχαν σχηματίσει οι Σκωτσέζοι μέχρι και εκείνο το σημείο του παιχνιδιού.

Ως τότε οι Μπλε αντιστέκονταν σθεναρά στην πίεση των γηπεδούχων, που δεν μπορούσαν να φτιάξουν τις φάσεις, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Στη μεγαλύτερή τους ο Ενκουνκού αστόχησε σε κενό το τέρμα στο 70′ και αφού είχε περάσει τους πάντες!

Εν τέλει όλα κύλησαν καλά για τη Λειψία, που πήρε το πρώτο ματς και το… αβαντάζ για τον μεγάλο τελικό της 18ης Μαΐου. Προς το παρόν πάντως οι δύο ομάδες έχουν μπροστά τους τη ρεβάνς στην Σκωτία, στις 5 του μήνα.

Λειψία: Γκουλάτσι, Γκβαρντιόλ, Χένρικς (89′ Μουκιέλε), Χάλστενμπεργκ, Ανχελίνο, Λάιμερ, Άνταμς, Κλόστερμαν, Όλμο (71′ Φόρσμπεργκ), Ενκουνκού (89′ Πόουλσεν), Ζομποζλάι (71′ Αντρέ Σίλβα)

Ρέιντζερς: ΜακΓρέγκορ, Ταβερνιέρ, Μπασσέι, Γκόλντσον, Μπάρισιτς, Τζακ (83′ Σαντς), Λούντστραμ, Αρίμπο (83′ Άρφιλντ), Καμαρά, Κεντ, Ράιτ (69′ Σακαλά)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.