Πόλη εναντίον…Τρίπολης!

Αποστολή Κωνσταντινούπολη: Γιώργος Μαρκόπουλος
Ιστορικό ντεμπούτο για τον Αστέρα Τρίπολης στον 3ο Όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ με μία δύσκολη αποστολή στο «Κεμάλ Ατατούρκ» κόντρα στη Μπεσίκτας (20:00, Novasports1).

Αποστολή Κωνσταντινούπολη: Γιώργος Μαρκόπουλος

Ιστορικό ντεμπούτο για τον Αστέρα Τρίπολης στον 3ο Όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ με μία δύσκολη αποστολή στο «Κεμάλ Ατατούρκ» κόντρα στη Μπεσίκτας (20:00, Novasports1).


Oι Αρκάδες έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα που προκρίνεται σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης έπειτα από τρεις προκριματικούς γύρους, έχοντας αποκλείσει διαδοχικά Ροβανιέμι, Μάιντς και Μακάμπι Τελ Αβίβ, σε μία πορεία που ξεκίνησε στα μέσα του καλοκαιριού (17/7). Επιβράβευση γι’ αυτή τη διαδρομή των έξι αγώνων (3 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες) είναι η είσοδος στους ομίλους και η κλήρωση με ισχυρούς αντιπάλους όπως η Τότεναμ, η Μπεσίκτας και η Παρτιζάν.


Πρώτη αποστολή για την ομάδα του Βεργέτη αυτή του «Κεμάλ Ατατούρκ» κόντρα στο συγκρότημα του Σλάβεν Μπίλιτς, το οποίο «υποβιβάστηκε» στο Γιουρόπα Λιγκ μετά τον αποκλεισμό του στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ από την Άρσεναλ.


Ο τεχνικός των Αρκάδων θα δώσει βάση στην αμυντική λειτουργία με πιθανή ενδεκάδα αποτελούμενη από τους Κοσίτσκι, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Παντελιάδη, Μουνάφο, Ουσέρο, Μάσα, Ζησόπουλο, Μπαντιμπανγκά (Ρόλε) και Μπαράλες (Πάρα).


Η Μπεσίκτας θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπη με ελληνική ομάδα (1958-59 είχε κληρωθεί με τον Ολυμπιακό στο Πρωταθλητριών αλλά οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αποσυρθεί για πολιτικούς λόγους και θέλει να διατηρήσει την παράδοση που θέλει τουρκικές ομάδες να παραμένουν αήττητες από ελληνικές σε εντός έδρας παιχνίδια (5 νίκες και 3 ισοπαλίες σε οκτώ παιχνίδια). Το συνολικό σκορ στις ελληνοτουρκικές αναμετρήσεις για τα ευρωπαϊκά κύπελλα είναι 7-4 υπέρ των γειτόνων σε 15 αγώνες.


Η πιθανή ενδεκάδα για τον Μπίλιτς αποτελείται από τους  Τόλγκα, Ισμαΐλ, Φράνκο, Ερσάν, Μότα, Μετζίπ, Χάντινσον, Γκιοκχάν, Ογκιουζχάμ, Ολτσάι, Μπα.


Διαιτητής της συνάντησης ο Τσέχος Μίροσλαβ Ζελίνκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.