Με τη δύναμη της Λεωφόρου

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Πέμπτη στις 20.00 τη Ντιναμό Μόσχας για την πρεμιέρα του 5ου Ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ, αναζητώντας το πρώτο τρίποντο με τη βοήθεια των φιλάθλων του.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Πέμπτη στις 20.00 τη Ντιναμό Μόσχας για την πρεμιέρα του 5ου Ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ, αναζητώντας το πρώτο τρίποντο με τη βοήθεια των φιλάθλων του.


Οι «πράσινοι» αποκλείοντας τη Μίντιλαντ στον γύρο των πλέι-οφ εξασφάλισαν την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και θα προσπαθήσουν να προχωρήσουν όσο γίνεται περισσότερο στη διοργάνωση.


Πρώτη αντίπαλος για το «τριφύλλι» η Ντιναμό, μία ομάδα με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, πλούσιο ρόστερ αλλά και πολύ καλές εμφανίσεις ως τώρα στο πρωτάθλημα Ρωσίας.


Οι «πράσινοι», έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με την Καλλονή και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.


Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να προτιμήσει το 4-2-3-1 με τον Κοτσόλη τερματοφύλακα, τον πρώην παίκτη της Ντιναμό Σίλντενφελντ στην άμυνα μαζί με τους Μέντες, Νάνο και Τριανταφυλλόπουλο, τους Λαγό και Πράνιτς στα χαφ, τους Ζέκα και Ντίνα στα άκρα και τον Ατζαγκούν πίσω από τον προωθημένο Καρέλη. Υποψήφιοι για ενδεκάδα και οι Κλωναρίδης-Πέτριτς, διαθέσιμοι οι  Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Δώνης και Μπαϊράμι, εκτός οι Ρισβάνης, Σπυρόπουλος, Μπεργκ και Μπούι.


Οι Ρώσοι έχουν σημαντικά προβλήματα καθώς λείπουν οι Βαλμπουενά, Ντενίσοφ και Βενκέρ. Ο Στάνισλαφ Τσερτσέσοφ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα τουμε 4-2-3-1, που θα αποτελείται από τους Μπερεζόφσκι (τερματοφύλακας), Μπίτνερ, Σάμπα, Ντάγκλας, Μανόλεφ (άμυνα), Νομπόα, Γιουσούποφ (αμυντικά χαφ), Ντζουντζάκ, Κοκόριν, Ιόνοφ και Κουράνι (επιθετικός). Διαιτητής του αγώνα ο Ιταλός Ορσάτο.

O Παναθηναϊκός είναι αήττητος σε τρία ματς απέναντι σε ρωσικές ομάδες, έχοντας δύο λευκές ισοπαλίες με τη Ρούμπιν Καζάν στο Τσάμπιονς Λιγκ (2010-11) και μία νίκη εντός με 2-0 επί της Λοκομοτίβ Μόσχας στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ της σεζόν 2007-8. Οι Ρώσοι έχουν επτά αγώνες απέναντι σε ελληνικές ομάδες (Παναχαϊκή, Λάρισα, ΑΕΚ, Ολυμπιακό), με 4 νίκες, μια ισοπαλία και δύο ήττες απολογισμό. 

Στη φετινή σεζόν η Ντιναμό έχει ευρωπαϊκό απολογισμό δύο νίκες εντός έδρας και δύο νίκες εκτός, αμφότερες με σκορ 2-1. Οι «πράσινοι» σε τέσσερα παιχνίδια στην Ευρώπη ως τώρα μετρούν δύο νίκες με τη Μίντιλαντ, αλλά και μία ισοπαλία και μία ήττα με αντίπαλο τη Σταντάρ Λιέγης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.