Τελευταία προπόνηση με ιδιαιτερότητες

Ο καιρός χάλασε τα σχέδια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ειδικά σ' ότι είχε να κάνει με την τελευταία προπόνηση πριν από την αυριανή πρεμιέρα στη φάση των ομίλων του Europa League.

Ο καιρός χάλασε τα σχέδια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ειδικά σ’ ότι είχε να κάνει με την τελευταία προπόνηση πριν από την αυριανή πρεμιέρα στη φάση των ομίλων του Europa League.


Πιο συγκεκριμένα, η έντονη βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή της Τούμπας λίγο μετά τις τρεισήμισι το μεσημέρι και διήρκησε σχεδόν μια ώρα, γέμισε νερά τον αγωνιστικό χώρο με συνέπεια να περιορίσει τις δυνατότητες προπόνησης και προετοιμασίας και των δυο ομάδων που θ’ ακολουθούσαν διαδοχικά έπειτα από λίγες ώρες.


Η αρχή έγινε με την προπόνηση του «Δικεφάλου» – με σχετική αναφορά να γίνεται κι από τον τεχνικό της ομάδας στη συνέντευξη Τύπου – όπου αναγκαστικά το πρόγραμμα περιορίστηκε σε τρέξιμο κι ασκήσεις φυσικής κατάστασης προκειμένου να μην επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος.  Κίτσιου και Γκολάσα συμμετείχαν απροβλημάτιστα έχοντας εξασφαλίσει το «πράσινο φως» από το ιατρικό τιμ, ενώ χαλαρό πρόγραμμα πραγματοποίησε ο Μαντούρο. Από εκεί και πέρα πρόβλημα ανέκυψε με τον Περέιρα λόγω ενόχλησης στον τετρακέφαλο με συνέπεια ν’ ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα κι η διαθεσιμότητά του για τον αυριανό αγώνα θα επιβεβαιωθεί αύριο το πρωί.


Παράλληλα ίωση έπληξε και τον Κυριάκο Σαββίδη αποχωρώντας από την προπόνηση με φαρμακευτική αγωγή, ενώ θεραπεία έκανε ο Τζαβέλλας και πρόγραμμα αποκατάστασης ο Κωνσταντινίδης. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης η ομάδα δείπνησε στο κτίριο της Τούμπας. Το αυριανό, πρωινό ραντεβού στο γήπεδο της Τούμπας έχει οριστεί για τις έντεκα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.