Πρίσκε: Τι είπε για τον Ολυμπιακό και τη συμμετοχή του Ναϊνγκολάν

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Αντβέρπ για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Μπρίαν Πρίσκε προανήγγειλλε αλλαγές στην ενδεκάδα της Αντβέρπ για το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στον Ολυμπιακό για την 6η Αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η βελγική ομάδα δεν έχει πιθανότητες συνέχειας στην Ευρώπη, ωστόσο ο Δανός τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του θα κυνηγήσει τη νίκη για να κλείσει θετικά την πορεία της στη διοργάνωση.

Ωστόσο δήλωσε ότι η ενδεκάδα του θα έχει αρκετές αλλαγές και πως δεν προτίθεται να ρισκάρει τη συμμετοχή του μέσου Ράτζα Ναϊνγκολάν, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την Μπέρσχοτ, παρ΄όλο που προερχόταν από τραυματισμό. 

Εκτός είναι επίσης οι Σεκ Ντε Πάου και Χαρούν που δε βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα, ενώ εκτός είναι και οι Μπούτα, Μιγιόσι, Εμσιμπά και Κόοπμαν.

«Είναι ένα ευρωπαϊκό ματς, απέναντι σε μία καλή ομάδα, ένα ματς σημαντικό για το Βέλγιο στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με θετικό τρόπο», είπε αρχικά ο Πρίσκε και πρόσθεσε:

«Πρόκειται να κάνω κάποιες αλλαγές. Πρέπει να προστατέψουμε κάποιους παίκτες. Για παράδειγμα, δεν μπορούμε να πάρουμε κανένα ρίσκο με τον Ράτζα».

Για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχει κρατήσει ανέπαφη εστία στην Ευρώπη ο Πρίσκε τόνισε:

«Η αμυντική μας οργάνωση γίνεται όλο και καλύτερη. Τον τελευταίο 1.5 μήνα δίνουμε όλο και λιγότερες ευκαιρίες στο Βέλγιο και στην Ευρώπη. Το να μη δεχτούμε γκολ είναι σημαντικό για να πάρουμε την πρώτη νίκη στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά δεν είναι στόχος από μόνος του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.