Άιντραχτ-Άντβέρπ 2-2: Την έσωσε στο τέλος ο Πασιένσια (vid)

Μπήκε αλλαγή στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και τέσσερα λεπτά αργότερα αναδείχτηκε σε πρόσωπο της βραδιάς.

Ο Γκονζάλο Πασιένσια ισοφάρισε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και «ράγισε» τις καρδιές των Βελγών, καθώς δεν τους άφησε να πανηγυρίσουν τη νίκη που λαχταρούσαν για να έχουν ελπίδες πρόκρισης. Τώρα η Αίντραχτ είναι στο +2 από τον Ολυμπιακό, οπότε όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική στα ματς, Φενερμπαχτσέ-Άιντραχτ και Αντβέρπ-Ολυμπιακός.

Στη Φρανκφούρτη το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους, με τον Καμάντα να εκμεταλλεύεται στο 12ο λεπτό τη συστημένη σέντρα του Τσάντλερ και να νικά από κοντά τον Μπουτέζ. Με δόση τύχης ήρθε στο 33ο λεπτό το γκολ της ισοφάρισης για τους Βέλγους, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ράτζα Ναϊνγκολάν έπιασε το δυνατό βολέ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Εντικά, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Κέβιν Τραπ. Η Αντβέρπ έχει βρει πλέον δίχτυα στα 15 από τα 17 τελευταία της παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ. Σε αυτό το πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στην κατοχή, αλλά δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Μπουτέζ.

Στην επανάληψη είχαμε το απίστευτο φινάλε με τον Σαμάτα να κάνει την ολική ανατροπή στο 88ο λεπτό, αλλά ο Πασιένσια να είναι αυτός αυτός που τελικά όρισε την τύχη του παιχνιδιού, με την πολύ ωραία κεφαλιά μετά από τη σέντρα του Κόστιτς.

Άιντραχτ: Τραπ, Τούτα, Χασέμπε, Εντικά, Τσάντλερ, Γιάκιτς (90΄ Γιάκιτς), Σο, Κόστιτς, Λίντστρεμ (78΄ Χάουγκε), Καμάντα (90΄ Πασιένσια), Μπορέ (69΄ Λάμερς)
Αντβέρπ: Μπούτεζ, Βινς, Αλμέιδα, Ντεσολεϊλ, Ντε Λαέτ, Nτουόμο (67΄ Γιουσούφ), Ναϊνγκολάν, Βερστράετε, Φίσερ (76΄ Εγκεστίν) , Φρέι, Σαμάτα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.