Μαρτίνς: “Νοκ άουτ ο Εμβιλά, αύριο δεν θα είναι φίλος μου ο Περέιρα” (vid)

O Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το δύσκολο ματς του Ολυμπιακού με τη Φενερμπαχτσέ για το Europa League.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται το απόγευμα της Πέμπτης (30/09, 19.45, MC Novasports.gr) με αντίπαλο τη Φενερμπαχτσέ και ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε μεταξύ άλλων στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για τη δυσκολία της συνάντησης, την απουσία του Εμβιλά, τις αρετές των Πειραιωτών και τη σχέση του με τον προπονητή των Τούρκων, Βίτορ Περέιρα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Για την κατάσταση του Εμβιλά και την τακτική του Περέιρα

Ο Εμβιλά είχε κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής και αποφασίσαμε να μην πάρει μέρος σε αυτό το ματς. Το παιχνίδι θα είναι μοιρασμένο , είναι δύο ομάδες που πα΄ζιζουν επιθετικά και οι δύο προπονητές θα έχουν ετοιμάσει τα πλάνα τους για να κερδίσουν. Ο Βίτορ δεν ξερέι τα πλάνα του Πέδρο, ούτε ο Πέδρο του Βίτορ. Περιμένουμε ένα πιεστικό ματς και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. 

Για τους στόχους του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη

Αύριο αντιμετωπιζουμε την πιο δυνατή ομάδα μέχρι στιγμής στην διοργάνωση. Θα είναι μια καλή προκληση γιατί θα είναι μια καλή ομάδα ε ε΄να δύσκολο γήπεδο. Έχουμε δουλέψει πολύ και είμαστε έτοιμοι, αλλά χρειαζόμαστε συγκέντρωση για να παίξουμε καλά σε ένα καυτό γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε. Είναι ένας όμιλος πολύ ανταγωνιστικός, ο ομάδες δεν είναι δύο, αλλά τέσσερις. Αν κερδίσουμε αύριο θα είναι ένα καλό βήμα για την επίτευξη του στόχους μας. Δεν αλλάζει και η απουσία του Εμβιλά, το στρατηγικό μας πλάνο είναι το ίδιο. 

Για το τι διαφορετικό θα δούμε σε σχέση με το μας απέναντι στην Αντβέρπ

Είναι διαφορετικά παιχνίδια μεταξύ τους και είναι διαφορετικοί αντίπαλοι. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι τότε γι΄αυτό πήραμε τη νίκη. Χρειαζόμαστε συνέπεια αύριο, αν παίξουμε όπως με την Αντβέρπ όλα θα πάνε καλά. 

Για τη φιλική του σχέση με τον Περέιρα

Ναι είναι πολύ φίλος μου, περισσότερο απ’ ότι είναι οι αντίπαλοι προπονητές και έχουμε πολύ καλή σχέση. Αλλά αύριο για 1,5 ώρα δεν θα έχουμε καμία σχέση.

Για το πως θα αντιμετωπίσει το 3-5-2 της Φενέρ

Δεν πρόκειται να αποκαλύψουμε την τακτική μας. Δεν στεκόμαστε στο σύστημα της Φενέρ, αλλά στη δυναμική των παικτών. Οι ομάδες του Περέιρα είναι δουλεμένες,. Κάθε ποδοσφαιριστής γνωρίζει τον ρόλο του στο γήπεδο. 

Για την προετοιμασία του Ολυμπιακού

Παίξαμε την Κυριακή και ακολουθησαν δύο μέρες αποκατατάστασης. Είχαμε μόνο τη σημερινή προπόνηση στη διάθεση μας για να δουλέψουμε την τακτική μας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.