Για τη μεγάλη ανατροπή…

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται (21:15/Novasports1) τη Μάιντς στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με στόχο να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα και να πάρει την πρόκριση για τα πλεί οφ του Europa League.

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται (21:15/Novasports1) τη Μάιντς στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με στόχο να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα και να πάρει την πρόκριση για τα πλεί οφ του Europa League.

Οι Αρκάδες αν και στο πρώτο ματς έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο κοντράροντας στα ίσια την ομάδα του Στέφανου Καπίνο, δεν κατάφεραν να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Γερμανία και πλέον χρειάζονται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 για να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Στα αγωνιστικά ο Στάικος Βεργέτης έχει ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο.  Το θετικό είναι ότι θα έχει στη διάθεση του τον Μπαντιμπανγκά, καθώς ο νεαρός Βέλγος ξεπέρασε το μικροπρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες.

Το δυσάρεστο είναι ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπαράλες. Ο Αργεντινός επιθετικός δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και ως εκ τούτου δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του στη ρεβάνς με τους Γερμανούς, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Κιτοκό, ο οποίος στην προπόνηση της Τετάρτης αποχώρησε με ενοχλήσεις.

Πάντως στις τάξεις των Αρκάδων παρά τα προβλήματα (Μπαράλες) που έχουν να αντιμετωπίσουν, υπάρχει αισιοδοξία πως η ομάδα μπορεί να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Europa League.

Για το παιχνίδι θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση από τη web tv του novasports.gr.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.