Πανηγύρισε τον τίτλο με… τεσσάρα η Σάμροκ Ρόβερς

Τρεις ημέρες νωρίτερα, η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, Σάμροκ Ρόβερς, εξασφάλισε τον τίτλο στην Ιρλανδία για 17η φορά στην ιστορία της.

Τρεις ημέρες νωρίτερα, η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, Σάμροκ Ρόβερς, εξασφάλισε τον τίτλο στην Ιρλανδία για 17η φορά στην ιστορία της. Την Παρασκευή το βράδυ, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, πανηγύρισε μπροστά στο κοινό της με το επιβλητικό 4-0 επί της Γκαλγουέι Γιουνάιτεντ, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του εντός έδρας αγώνα της 4ης ημέρας με το “Δικέφαλο του Βορρά”, την προσεχή Πέμπτη.

Ο Κρις Τέρνερ στο 29΄ και ο Μπίλι Ντένεχι στο 37΄ έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους Ρόβερς, οι οποίοι στο δεύτερο μέρος πέτυχαν το 3-0 με το πέναλτι του Καρλ Σέπαρντ στο 65΄, ενώ επτά λεπτά πριν τη λήξη του ματς ο Ρόναν Φιν διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Μετά τη λήξη ακολούθησε η απονομή του τροπαίου στους γηπεδούχους.

Η ενδεκάδα της Σάμροκ: Τόμσον, Μάρεϊ (46΄ Φιν), Ομαν, Πάτερσον, Σάλιβαν, Ντένεχι, ΜακΚόρμακ, Ρίκετς (63΄ Ράις), Τέρνερ, Κέλι (60΄ Ο΄Νιλ), Σέπαρντ.
  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.