“Σκέφτομαι μόνο την Στουρμ Γκρατς”

Mόνο τη νίκη θα κυνηγήσει η ΑΕΚ στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Στουρμ Γκρατς, όπως τόνισε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου. Ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης δήλωσε πως το ενδιαφέρει μόνο το ματς με τους Αυστριακούς και όχι αν θα υπάρξει πρόβλημα με το μέλλον του στην ομάδα, σε περίπτωση ατυχούς αποτελέσματος. Αραμπατζής: "Εύκολα ή δύσκολα θα πάρουμε τη νίκη".

Mόνο τη νίκη θα κυνηγήσει η ΑΕΚ στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Στουρμ Γκρατς, όπως τόνισε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου. Ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης δήλωσε πως το ενδιαφέρει μόνο το ματς με τους Αυστριακούς και όχι αν θα υπάρξει πρόβλημα με το μέλλον του στην ομάδα, σε περίπτωση ατυχούς αποτελέσματος.

“Σε ότι αφορά στην ψυχολογία είναι κάτι πολύ σημαντικό για την απόδοση μιας ομάδας. Ούτε είμαστε πολύ καλοί όταν νικάμε ούτε πολύ κακοί όταν χάνουμε. Έχουμε πει ότι είμαστε ομάδα που βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Θα προσπαθήσουμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα έχουμε σημανικές απουσίες στο κέντρο. Από τα 4 χαφ που παίζουν βασικοί θα μας λείψουν οι 3 αύριο και θα πρέπει να στηριχθούμε στα νέα παιδιά ή να βρούμε τρόπους να μείνουμε ζωντανοί. Πρέπει να βρούμε τρόπους να νικήσουμε το παιχνίδι και για να γίνει αυτό πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα.

Αν δεν πάρουμε τη νίκη αύριο θα είναι ένα βήμα πίσω. Είχαμε πει ότι σε αυτό τον όμιλο δεν ξεχωρίζει κάποιος αφού όλες είναι σημαντικές ομάδες. Και η Άντερλεχτ και η Λοκομοτίβ είναι καλές ομάδες και έχουν πλεονέκτημα, αλλά επαναλαμβάνω ότι οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να πάρει την πρόκριση.

Για το αν κρίνεται αύριο και το δικό του μέλλον: Δε με ανησυχεί καθόλου αυτό, το μόνο που ανησυχεί είναι το ματς με τη Στουρμ. Είμαστε εδώ όλοι πάνω από το οικονομικό θέμα και αυτό το έχουμε αποδείξει.

Το να θέλουμε να πείσουμε τον κόσμο δεν το κάνεις σε μια μέρα, χρειάζεται πολύ δουλειά. Εγώ είμαι πολύ περήφανος για το γκρουπ των επαγγελματιών που δουλεύω, για τον τρόπο που δουλεύουν και κάτω από τις συνθήκες που δουλέυουν.

Αν συνεχισθούν αυτές οι συνθήκες θα υπάρξει θέμα για το μέλλον σας; Δε θέλω να πω τίποτα παραπάνω. Ότι είχαμε να πούμε το είπαμε πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Τώρα θα πάμε μέχρι το τέλος με την ΑΕΚ και όποιος δεν έχει καταλάβει ότι πάμε παιχνίδι με παιχνίδι θα πρέπει να το καταλάβει. Οι παίκτες δίνουν τα πάντα χωρίς αντάλλαγμα και αν θέλετε να το παρερμηνεύσετε μπορείτε να το κάνετε.

Τόσο οι παίκτες όσο και η τεχνική ηγεσία δουλεύουμε σκληρά μόνο για τη νίκη. Θα δουλεύουμε για την ΑΕΚ και μόνο για την ΑΕΚ. Κι αυτό είναι το μόνο που θέλουμε να συζητάμε”.

“Εύκολα ή δύσκολα θα πάρουμε την νίκη”
Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας εκπροσώπησε ο Γιάννης Αραμπατζής, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η ΑΕΚ θα κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης: «Ξεχνάμε την ήττα που κάναμε στο προηγούμενο ματς. Θέλουμε την νίκη που θα μας φέρει σε καλές πιθανότητες για τις δυο πρώτες θέσεις. Θα παλέψουμε και πιστεύω πως δύσκολα ή εύκολα θα πάρουμε την νίκη».

«Μας προβληματίζει το γεγονός πως δεχόμαστε εύκολα γκολ. Πρέπει να αμυνόμαστε όλοι σωστά και δυνατά για να μην φτάνει η μπάλα εύκολα στην περιοχή μας. Και πιστεύω πως μετά και τα λάθη που είδαμε πως έχουμε κάνει, να τα διορθώσουμε και να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα»

«Κάναμε δυο νίκες στο πρωτάθλημα και μας λέγατε όλοι πως πάμε καλά. Χάσαμε από τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως χάθηκαν όλα. Τώρα θέλουμε μια νίκη με την Στουρμ για να αλλάξει η ψυχολογία μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.