Με αρκετές απουσίες ο ΠΑΟΚ

Εκτός του Γιώργου Γεωργιάδη που διαπιστώθηκε πως έχει θλάση και δεν μπορεί να αγωνιστεί την Πέμπτη κατά της Τότεναμ, στο πρώτο ματς των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, στη διάρκεια της σημερινής τελευταίας προπόνησης του ΠΑΟΚ διαπιστώθηκε πως ούτε και ο Κοστίν Λάζαρ θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του κατά της αγγλικής ομάδας, όπως επίσης και ο ανέτοιμος Μπρούνο Τσιρίλο.

Εκτός του Γιώργου Γεωργιάδη που διαπιστώθηκε πως έχει θλάση και δεν μπορεί να αγωνιστεί την Πέμπτη κατά της Τότεναμ, στο πρώτο ματς των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, στη διάρκεια της σημερινής τελευταίας προπόνησης του ΠΑΟΚ διαπιστώθηκε πως ούτε και ο Κοστίν Λάζαρ θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του κατά της αγγλικής ομάδας, όπως επίσης και ο ανέτοιμος Μπρούνο Τσιρίλο.

Οι “18” παίκτες που επέλεξε ο Λάσλο Μπόλονι για το ματς με τους “πετεινούς” είναι οι: Αθανασιάδης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Χαλκιάς, Αρίας, Λίνο, Κοντρέρας, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Κρέσιτς, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Στο αρχικό σχήμα πιθανότατα θα βρίσκονται οι: Κρέσιτς, Ετο, Λίνο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Γκαρσία, Μπαλάφας (Αρίας), Φωτάκης (Ιβιτς), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Βιεϊρίνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.