Ετοιμάζει αλλαγές ο Χιμένεθ, καλύτερα ο Γεωργέας

Αποστολή στην Τιφλίδα: Μανώλης Βογιατζάκης
Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται στο να επιλέξει τους Λαγό, Γκέντσογλου στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στη Ντιναμό. Αυξήθηκαν οι πιθανότητες συμμετοχής του Γεωργέα.

Αποστολή στην Τιφλίδα: Μανώλης Βογιατζάκης
Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται στο να επιλέξει τους Λαγό, Γκέντσογλου στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στη Ντιναμό. Αυξήθηκαν οι πιθανότητες συμμετοχής του Γεωργέα.

Παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου, ο Μανόλο Χιμένεθ υποστήριξε ότι δεν προτίθεται να πραγματοποιήσει αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς, με βάση τα τωρινά δεδομένα κάτι τέτοιο δε φαίνεται να ισχύει. Ο προπονητής του δικεφάλου προσανατολίζεται στο να αλλάξει δύο πρόσωπα στη βασική ενδεκάδα που θα παρατάξει για να αντιμετωπίσει τη Ντιναμό. Το ένα στη μεσαία γραμμή, με τον Γκέντσογλου να έχει περισσότερες πιθανότητες συμμετοχής έναντι του Καφέ και το άλλο στη γραμμή κρούσης, με τον Παναγιώτη Λαγό να παίρνει θέση στο αριστερό άκρο της τριάδας πίσω από τον επιθετικό. Αν συμβεί αυτό, ο Μπέλεκ αναμένεται να μείνει εκτός ενδεκάδας, με τον Λυμπερόπουλο να αγωνίζεται αντί γι’ αυτόν στην κορυφή. Πολλά θα εξαρτηθούν πάντως από τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στην Τιφλίδα (υπάρχει πρόβλεψη για βροχή) λίγη ώρα πριν την πρώτη σέντρα της αναμέτρησης, αφού έτσι κι αλλιώς ο αγωνιστικός χώρος είναι σε κάκιστη κατάσταση.

Καλύτερα ο Γεωργέας
Παρά το γεγονός το βράδυ της Τετάρτης οι προβλέψεις για συμμετοχή του Νίκου Γεωργέα κόντρα στη Ντιναμό ήταν απαισιόδοξες  λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε στον οπίσθιο μηριαίο, το πρωί της Πέμπτης ο έμπειρος αμυντικός έδειξε να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και όλα δείχνουν ότι, με βάση τις υπάρχουσες καιρικές συνθήκες (χωρίς βροχή) θα δώσει κανονικά το παρών στο δεξί άκρο της άμυνας. Η οριστική απόφαση θα παρθεί λίγο πριν την έναρξη του ματς, αλλά αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι υπέρ του Γεωργέα.

Με βάση μάλιστα τα όσα υποστήριξε το μεσημέρι ο Μανόλο Χιμένεθ, επικρατέστεροι για να δώσουν το παρών στην πρώτη σέντρα του αγώνα είναι ο Κωνσταντόπουλος στα δοκάρια, ο Γεωργέας δεξιά, ο Καράμπελας αριστερά και οι Μανωλάς – Κάλα στο κέντρο της άμυνας. Ο Μάκος με τον Γκέντσογλου αναμένεται να πάρουν θέση στη μεσαία γραμμή, με την τριάδα μπροστά τους να απαρτίζεται απ’ τους Λαγό αριστερά, Χοσέ Κάρλος και Γκούντγιονσεν, με τον Λυμπερόπουλο στην κορυφή της επίθεσης. Αυτή είναι η σκέψη του Μανόλο Χιμένεθ, λίγες ώρες πριν τον επαναληπτικό της ΑΕΚ απέναντι στη Ντιναμό Τιφλίδας, αλλά την οριστική του απόφαση θα την ανακοινώσει στους παίκτες λίγο πριν αναχωρήσουν απ’ το ξενοδοχείο με προορισμό το γήπεδο.

Φθηνό εισιτήριο, αλλά δε γεμίζει το γήπεδο
Παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι της Ντιναμό αποφάσισαν να βάλουν πολύ φθηνό εισιτήριο (1,5 – 2 ευρώ) ώστε να προσελκύσουν όλο και περισσότερους φιλάθλους, οι προβλέψεις τους κάνουν λόγο για περίπου 20 – 22 χιλιάδες κόσμο στις εξέδρες του “Μπορίς Παϊκάτζε”, το οποίο συνολικά μπορεί να φιλοξενήσει, σχεδόν 54.500 φιλάθλους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.