Πρώτο βήμα πρόκρισης

Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League ζωντανά μόνο στη Nova (21:00 Novasports 1).
Φλωρίδης: «Μόνο νίκη»

Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League ζωντανά μόνο στη Nova (21:00 Novasports 1). Ο «Δικέφαλος» του Βορρά υποδέχεται στην Τούμπα την Καρπάτι Λβιβ, με μοναδικό στόχο ένα σκορ ασφαλείας εν όψει της ρεβάνς της Ουκρανίας. Με τη βοήθεια των φιλάθλων του, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν «βροντερό παρών» στις εξέδρες της Τούμπας, η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι ψάχνει την τρίτη εφετινή ευρωπαϊκή νίκη, που θα τη φέρει πιο κοντά στους ομίλους του Europa League.

Το πρώτο …δημόσιο ραντεβού ανάμεσα στην εδώ και τέσσερα χρόνια διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους κ.κ. Σαχπατζίδη – Φλωρίδη έλαβε χώρα ανήμερα του επαναληπτικού αγώνα ΠΑΟΚ – Βαλερένγκα στο γήπεδο της Τούμπας και τ’ αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Παρουσίαση των ενδιαφερόμενων επενδυτών στην ομάδα και κατά κοινή ομολογία, έμμεση ή άμεση, συμφωνία για να προχωρήσουν οι διεργασίες για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ από την πλευρά των τελευταίων. Αραγε τί μπορεί να επιφυλάσσει η σημερινή, δεύτερη;

Από τότε μέχρι σήμερα η πλευρά των επενδυτών φάνηκε συνεπής στη δέσμευσή της για την κατάθεση συνολικού ποσού επτακοσίων χιλιάδων ευρώ και διατείνεται πως καταβάλει προσπάθεια για τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών που απαιτούνται από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, υποστηρίζοντας μάλιστα πως πολύ σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί μ’ επιτυχία. Παράλληλα, οι διοικούντες την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσαν ανακοίνωση σήμερα για Γενική Συνέλευση την προσεχή Δευτέρα στις 17.00 στα γραφεία της Μικράς Ασίας με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω: «1. Διερεύνηση δυνατότητας εκλογής αιρετής διοίκησης – εκλογή αιρετής διοίκησης, 2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και καταθέσεις μετόχων προοριζόμενες για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και την έκδοση νέων μετοχών με την επιφύλαξη του άρθρου 13α Κ.Ν. 2190/20 και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στη νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 6 Κ.Ν. 2190/20, 3. Τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας, 4. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις» κι όπως επισημαίνεται: «στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας».

Στο διάστημα που μεσολάβησε πολλά γράφηκαν, άλλα τόσα ακούστηκαν, όμως όλοι οφείλουν να έχουν την προσοχή τους στραμμένες στα δεδομένα και στις εξελίξεις. Οι προϋποθέσεις για την ολοκλήρωση της συμφωνίας είναι μια και συγκεκριμένη: Συνέπεια. Σε όλα αυτά που έχουν εκατέρωθεν συμφωνηθεί. Στην προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών και στην κατάθεση των χρημάτων, για το συνολικό ποσό των οποίων, ήτοι έξι εκατομμύρια ευρώ, έχουν ήδη παρουσιάσει στον πρόεδρο του Α.Σ., Θανάση Κατσαρή συστατική τουρκικής τραπέζης.

Ετσι λοιπόν, πέρα από το αδιαμφισβήτητο τεράστιο ενδιαφέρον του αποψινού αγώνα αυτού καθ’ αυτού, η σκέψη όλων (θα) είναι στις διοικητικές εξελίξεις και στη δεύτερη συνάντηση των δυο πλευρών. Το βέβαιο είναι πως ότι είναι να γίνει πρέπει να δρομολογηθεί άμεσα. Εχει χαθεί υπερπολύτιμος χρόνος, γεγονός που αποβαίνει εις βάρος της ομάδας και της διάθεσης – ανάγκης ολοκλήρωσης του ρόστερ της. Οι επενδυτές υποστηρίζουν πως έχουν βρεθεί τα δυο εναπομείναντα κομμάτια του αγωνιστικού παζλ, σύμφωνα με τις επιθυμίες και τα στάνταρντ του Λάζλο Μπόλονι, όπως πολύ έξυπνα ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στη χτεσινή του, δημόσια τοποθέτηση. Το ποιοι είναι αυτοί είναι το μεθεπόμενο ζήτημα ενδιαφέροντος αλλά μεγίστης προτεραιότητας για τον «Δικέφαλο». Προηγείται αυτό των αποψινών εξελίξεων. Οψόμεθα . Κατά συνέπεια, καλή επιτυχία εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

* Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης, ο Βασίλης Φλωρίδης, ο οποίος θα παρακολουθήσει από τις εξέδρες της Τούμπας την αναμέτρηση με την Καρπάτι.

* Στην εθνική Ρουμανίας κλήθηκε ο Κόστιν Λάζαρ για τις αναμετρήσεις με Λουξεμβούργο (2/9) και Γαλλία (6/9).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.