“Καμπανάκι” για Μακάμπι

Ο τεχνικός της Χάποελ Μπερ Σεβά, Νιρ Κλίνγκερ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο τεχνικός της Χάποελ Μπερ Σεβά, Νιρ Κλίνγκερ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. «Η Μακάμπι είναι μία καλή ομάδα που βασίζεται σε νέους παίκτες. Είναι φορμαρισμένη και πολύ επικίνδυνη. Θέλει προσοχή. Ο Παναθηναϊκός είναι πιο έμπειρη ομάδα. Θεωρώ πως μπορεί να αποσπάσει το αποτέλεσμα που επιθυμεί. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει να την κερδίσει, όμως μπορεί να πάρει το 0-0 ή το 1-1 και να διεκδικήσει την πρόκριση στην Αθήνα», δήλωσε ο Κλίνγκερ στην εφημερίδα “Πράσινη”.

Ο Κλίνκερ επέστησε την προσοχή των Πράσινων στους επιθετικούς της ισραηλινής ομάδας:«Η Μακάμπι είναι δυνατή μπροστά. Οι τρεις επιθετικοί που διαθέτει είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι. Τόσο ο Ελιράν Ατάρ όσο και οι Ρομπέρτο Κολαούτι και Μπαράκ Γιτζάκι, μπορούν να εκμεταλλευτούν την παραμικρή ευκαιρία. Οι δύο από τους τρεις θα βρίσκονται στο βασικό σχήμα. Τα σέντερ μπακ του Παναθηναϊκού δεν πρέπει να τους χάσουν από τα μάτια τους»

Ο τεχνικός της Χάποελ επεσήμανε το αδύνατο σημείο της Μακάμπι: «Η άμυνα της παρουσιάζει προβλήματα. Δεν μπορεί να συνεργαστεί, αδυνατεί να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο, εμφανίζει αστάθεια. Ο Νιβάλντο και ο Παβίσεβιτς είναι πανίσχυροι στο ψηλό παιχνίδι, ωστόσο υστερούν στη διαφύλαξη των καθηκόντων όταν η μπάλα βρίσκεται στο έδαφος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.