Κι η Μακάμπι Χάιφα ποντάρει στους φιλάθλους της

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη Μακάμπι Χάιφα, μαζί με την ισραηλινή ομάδα θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη περίπου εκατόν πενήντα φίλαθλοί της.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη Μακάμπι Χάιφα, μαζί με την ισραηλινή ομάδα θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη περίπου εκατόν πενήντα φίλαθλοί της. Συνυπολογίζοντας και τις εκατόν πενήντα προσκλήσεις που δικαιούνται, υπολογίζεται πως στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της προσεχούς Πέμπτης θα βρεθούν περίπου τριακόσιοι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας, που θα προσπαθήσουν να στηρίξουν την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές της Μακάμπι Χάιφα και σαν ένα «ευχαριστώ» μετά την εκτός έδρας νίκη που πέτυχαν το περασμένο Σάββατο. Ωστόσο, ίσως περισσότερο κι από την επικείμενη αναμέτρηση τους ενδιαφέρει το επερχόμενο ντέρμπι του πρωταθλήματός τους στο οποίο υποδέχονται τη Χαποέλ Χάιφα.

Αντιπροσωπευτικές ήταν οι δηλώσεις ενός εκ των σημαντικότερων ποδοσφαιριστών της ισραηλινής ομάδας, Χεν Εζρα: «Ξέρω πως οι φίλαθλοί μας σκέφτονται περισσότερο το ντέρμπι, αλλά εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο επόμενο παιχνίδι, αυτό με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη».

Και συνέχισε: «Θα γίνει πιστεύω ένα ωραίο παιχνίδι.. Γνωρίζουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς, καλούς παίκτες. Διαθέτει μια δυνατή ομάδα, αλλά μην ξεχνάμε πως κι εμείς δεν υστερούμε. Είναι ωραίο πάντως που το παιχνίδι θα γίνει με κόσμο. Πάντα είναι καλό να υπάρχει μεγάλο κοινό. Στο παιχνίδι εναντίον της Πετάχ Τίκβα, οι φίλαθλοί μας έδωσαν βροντερό ‘παρών’ συμβάλλοντας ουσιαστικά στο θετικό για εμάς αποτέλεσμα. Ξέρω πως θα βρίσκονται και στην Ελλάδα. Είμαι χαρούμενος που είναι παντού και μας ωθούν προς την επιτυχία», αποφάνθηκε ο ικανότατος μέσος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.