Άλλος το όνομα… άλλος τη χάρη (video)

Η Σεβίλη έβγαζε φωτιές και... έκαψε τους «δράκους» της Πόρτο, την οποία συνέτριψε με 4-1 παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα από το 54' για να προκριθεί πανηγυρικά στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Σεβίλη έβγαζε φωτιές και… έκαψε τους «δράκους» της Πόρτο, την οποία συνέτριψε με 4-1 παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα από το 54′ για να προκριθεί πανηγυρικά στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Το 1-0 των Πορτογάλων απ’ το πρώτο παιχνίδι φάνηκε πολύ λίγο για να τους διατηρήσει ζωντανούς στη διοργάνωση.

Οι Ισπανοί έπιασαν από τον λαιμό τους αντιπάλους τους και ισοφάρισαν το συνολικό σκορ απ’ το 5ο μόλις λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ράκιτιτς. Ο Βιτόλο στο 26′ έδωσε σκορ πρόκρισης στους Ανδαλουσιάνους, ενώ στο 29′ ο Μπάκα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η Πόρτο που έδειχνε να τα έχει χαμένα… δεν δέχθηκε άλλο γκολ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ενώ στο 54′ όταν αποβλήθηκε ο Κόκε με δεύτερη κίτρινη άρχισε να το ξαναπιστεύει. Αφού, όμως, στην καλύτερή της στιγμή ο Κουαρέσμα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, στο 79′ ο Γκαμεϊρό «έγραψε» το 4-0 και «σκότωσε» τους φιλοξενούμενους.

Ο Κουαρέσμα βρήκε τελικά δίχτυα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά ήταν πια πολύ αργά για την ομάδα του.

Σεβίλη (Έμερι): Μπέτο, Ναβάρο, Παρέχα, Φάσιο, Καρίκο, Κόκε, Μ’ Μπία, Ράκιτιτς (86′ Τροχόφσκι), Βιτόλο, Ρέγες (56′ Φιγκέιρας), Μπάκα (69′ Γκαμεϊρό)

Πόρτο (Κάστρο): Φαμπιάνο, Μανγκαλά, Ντανίλο (64′ Κέλβιν), Σάντρο, Ρέγες, Κουαρέσμα, Ντεφούρ, Εντουάρντο (46′ Κιντέρο), Ερέρα, Βαρέλα (46′ Περέιρα), Γκίλας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.